files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

HC winLand vo výbornom zápase pokoril lídra

Hádzanári Hc winLand Michalovce porazili v zápase parádnej úrovne na domácej palubovke lídra súťaže Nové Zámky 31:30. O ich víťazstve rozhodol zo sedemetrového hodu v poslednej minúte zápasu Tybulevych. Zverenci trénera Pavla Jana si tak na svoje konto pripísali cenné víťazstvo a Novým Zámkom oplatili prehru z 4. kole, keď im na ich palubovke podľahli 29:33. V ďalšom kole cestujú Michalovčania do Hlohovca, kde odohrajú zápas v sobotu. Potom je na rade reprezentačná prestávka, doma sa zverenci trénera Jana predstavia v stredu 9. novembra, keď privítajú Bardejov.

Skóre zaujímavého zápasu otvoril v 1. minúte kanonier Nových Zámkov Rábek. Na jeho presný zásah odpovedal premenenou sedmičkou Tybulevych, no hostia následne išli po presných zásahoch Kleisa a Straku do dvojgólového vedenia. WinLand, ktorý nastúpil do zápasu bez trojice hráčov (Huňady, Sadovyj, Holdoš) kontroval dvoma presnými zásahmi Kučera. Hostia však pokračovali vo svojej hre a po góle Rábeka sa v 9. minúte ujali vedenia 7:4. Následne však išiel na dve minúty Mikéci a domáci jeho vylúčenie využili na vyrovnanie skóre. O vyrovnanie sa postaral presným zásahom v 12. minúte Urban. Domáci pokračovali v zlepšenom výkone a v 26. minúte po góle Frajkora už viedli 15:10. Záver prvého dejstva však patril hosťom, ktorý znížili na rozdiel dvoch gólov.

V druhom polčase sa obraz hry nezmenil. Obe družstvá sa naťahovali o každý jeden gól. V 46. minúte sa domáci hádzanári od súpera odtrhli na rozdiel štyroch gólov, keď po presnom zásahu Gamráta viedli 25:21. Nové Zámky však sťahovali náskok Michalovčanov a v 27. minúte po presnej strele Túma vyrovnali na 30:30. Dramatický záver rozhodol premenenou sedmičkou Tybulevych, ktorý tak upravil skóre na 31:30. Hostia aj vďaka tomu, že v tom čase hrali na ihrisku iba štyria už nedokázali na tento presný zásah odpovedať a tak winLand uštedril lídrovi súťaže druhú prehru v tejto sezóne.

Štatistika

Hc winLand Michalovce - Štart Nové Zámky 31:30 (15:13)

Pok. hody: 8/7 - 6/4. Vylúčení: 5-3. ČK: 1-0 45. Krajňák (za tri vylúčenia). Rozhodovali: Haštík, Oťapka. Divákov: 850.

Michalovce: Kolpak, Bumbera, Fabičik - Kučer 8, Kollár, Pilník, Frajkor 1, Krajňák, Svyrydovych 6, Gamrát 1, Miňo 3, Urban 3, Tybulevych 7/7, Géci 2.

Nové Zámky: Fabián, Šuba - Rábek 9/5, Hustý, Pokotylo, Straka 5, Mikéci 2, Bákos 4, Szapu, Pogány, Šeben, Sivák, Kurka 2, Kleis 7, Tuma 1.



Uverejnené: 26.10.2011 21:50:21 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.