files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín doma opäť zaváhal

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce privítali v zápase 15. kola na domácom ihrisku Dubnicu. Zverenci trénera Petrželu síce bezgólovou remízou pretrhli trojzápasovú sériu bez zisku bodu, ale jediný bod sa im po zápase málil. Prvá Myjava totiž zvíťazili v Senci (3:0) a tak natiahla svoj náskok už na deväť bodov. Michalovčania nepoznajú chuť víťazstva už štvrtý zápas. Všetko budú môcť zmeniť už túto sobotu, keď o 13.30 nastúpia na horúcej pôde v Rimavskej Sobote.


Pred zápasom by bod bral

Hostia pricestovali na Zemplín s malou dušičkou a chceli vychádzať zo zabezpečenej obrany. V závere sa aj osmelili a po dvoch šanciach Augustína, či jednej Noseka mohli strhnúť vedenie na svoju stranu. „Pred zápasom sme vedeli, že domáci chcú v tomto zápase pretrhnúť svoju nepriaznivú sériu. V prvom polčase boli lepším mužstvom. Nám nevychádzala prechodová fáza, ktorá prakticky ani nebola. Zmohli sme sa iba na pár štandardiek. Cez prestávku sme si v šatni povedali, že musíme hrať aktívnejšie. To sa nám aj v druhom polčase podarilo, Bod by som pred zápasom určite bral, no po našich šanciach v závere sme mohli aj vyhrať,“ skonštatoval po duely 15. kola tréner Dubnice Peter Nemečkay.

Už štyri zápasy bez výhry

Domáci lodivod bol po zápase opäť sklamaný. Jeho zverenci už štyri zápasy nepoznajú ako chutí víťazstvo a po veľmi dobrom vstupe do súťaže im prvé miesto v tabuľke opäť uniká. „Do tohto zápasu sme išli s tým, že konečne zabodujeme naplno. Bohužiaľ, chlapci si po troch zápasoch veľmi neverili. Nevedeli sme ten krč zo seba strhnúť. Som si istý, že keby sme dali gól, dotiahli by sme zápas do víťazného konca. Súper bol veľmi kvalitný, keď svoje prednosti ukázal hlavne v druhom polčase. Mňa zaujal ich hráč Ižvolt, podľa mňa ide o veľmi kvalitného hráča. Bolo jasne vidno, že naši mladíci ešte takéto zápasy nevedia vyhrať,“ uviedol po skončení zápasu lodivod domáceho celku Vlastimil Petržela.

Sporný moment nechcel komentovať

V závere prvého polčasu sa odohral v pokutovom území hraničný moment, keď sa po strete brankára Dubnice Bajzu s domácim Škvarkom mal podľa domácich zahrávať pokutový kop. Píšťalka hlavného rozhodcu Prešinského však ostala nemá. „Už sa radšej k tomu nevyjadrujem. Nám sa to v tejto sezóne stalo už viackrát. Napríklad v Myjave nás rozhodca celý zápas dusil, doma nám zase teraz nezapískal čistú penaltu. Ako som už povedal, radšej sa k tomu nevyjadrujem,“ pohoršoval sa Petržela, ktorého zverenci sa túto sobotu predstavia v Rimavskej Sobote.

Štatistika zo zápasu

MFK Zemplín Michalovce - MFK Dubnica 0:0

ŽK: 35. Kovaľ, 84. Krmpotič - 41. Ižvolt, 57. Grabež.

Rozhodoval: Prešinský - 1150 divákov.

MFK ZEMPLÍN: P. Le Giang - Dargaj (70. Samba), Hottek, Nohýnek, A. Ceesay - Ruskovský, Krmpotič, Škvarka, Kovaľ (78. S. Danko) - D. Kunca, Fótyik (70. Dolný).

MFK: P. Bajza - Masárik, Múdry, Nosek, L. Beňo - O. Augustíni, Chmelík, Bilovský, A. Urban, Grabež (77. J. Varga) - Ižvolt.

Peter Brendza



Uverejnené: 31.10.2011 19:06:12 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.