files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Ľuboš Dobrý: Do Dukly ma chcel tréner Okuliar

Do Dukly prišiel ešte len tento týždeň. V pondelok absolvoval prvý tréning a v utorok už proti Topoľčanom hral. Síce sa bodovo nepresadil, ale zanechal dobrý dojem a ukázal, že môže byť pre Duklu prínosom. Reč je o odchovancovi nitrianskeho hokeja Ľubošovi Dobrom, ktorý proti Topoľčanom absolvoval premiéru v drese Dukly.

Ľuboš, ako sa ukul váš príchod do Dukly?

"Bol som určitú dobu v kontakte s trénerom Branislavom Okuliarom, ktorý ma do tímu veľmi chcel. Tak som sa rozhodol to skúsiť a prišiel som do Michaloviec. Zatiaľ som tu iba krátko, no môžem vysloviť absolutórium zo všetkým, čo v klube je. Starajú sa o nás dobre, ubytovanie je výborné, podmienky takisto, partia v šatni vynikajúca. Nemám sa proste načo sťažovať. Už len podávať adekvátne výkony na ľade."

Z vašej odpovede je zrejmé, že do mužstva vás ťahal tréner Okuliar. Bola jeho prítomnosť v Michalovciach dôležitým faktorom vášho príchodu?

"Samozrejme, tréner Okuliar ma v minulej sezóne viedol v Nitre a pozná moje kvality. Ak to mám povedať na rovinu, tak áno, jeho prítomnosť v tíme bola pre mňa dôležitým faktorom."

V drese Dukly máte za sebou už prvý zápas proti Topoľčanom. Aký ste mali z neho pocit?

"Pocity sú celkom dobré, hlavne, že sme vyhrali. Svoj výkon nechcem ešte veľmi hodnotiť, predsa len bol to môj prvý zápas v drese Michaloviec."

Ako by ste tento zápas zhodnotil?

"Prvá tretina bola v našom podaní celkom dobrá. Mali sme prevahu, no z obrovského množstva šancí, sme využili iba jednu. V druhej časti prišli góly súpera a my sme sa poriadne trápili. Vypracovali sme si dvojgólový náskok, no po našich chybách sme ho v závere stratili. Trestné strieľania sú lotériou, ktorá nám tentoraz vyšla."

Nastúpili ste v treťom útoku, po boku mladíkov Fajčáka a Kovaľa. Ako sa vám s nimi hralo?

"Celkom dobre, vidno, že sú to mladí chlapci, ktorí na sebe pracujú. Som presvedčený, že naša spolupráca pôjde od zápasu, k zápasu lepšie."

 

Tréner Branislav Okuliar o Ľubošovi Dobrom: "Ide o mladého hráča, ktorého som do tímu chcel, pretože ho dobre poznám a viem o jeho kvalitách. Nato, že išlo o jeho prvý zápas v tejto sezóne sa ukazoval veľmi dobre, mohol dokonca streliť aj gól. Myslím si, že jeho výkony určite pôjdu hore a bude pre tím do ďalších bojov prínosom."

 

Ľuboš Dobrý

Dátum narodenia: 3. 1. 1989

Post: útočník

Predchádzajúce klubu: Nitra, Senica, Topoľčany, Nové Zámky, Zvolen, Nitra.



Uverejnené: 30.11.2011 16:01:15 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.