files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla ukončila základnú časť prehrou v Bardejove

Hokejisti HK Dukla Michalovce prehrali v zápase 26. kola I. hokejovej ligy na ľade Bardejova 5:1. O ich jediný presný zásah sa postaral Martin Kovaľ, ktorý v 58. minúte upravoval konečný výsledok. Týmto zápasom ukončili zverenci trénera Okuliara základnú časť, v ktorej sa umiestnili na šiestom mieste. Súťaž bude pokračovať nadstavbovou časťou, ktorá začína už tento utorok. Program Dukly v nadstavbovej časti prinesieme zajtra.

Už v druhej minúte mohol otvoriť skóre zápasu Bardejovčan Dancsák, no s jeho strelou si Kotvan v bránke Dukly poradil. Michalovský golman vynikol aj v 5. minúte, keď po Sabolovej strele vytiahol parádny semafor a nepustil tak puk do svojej siete. O niekoľko sekúnd zranil vysokou hokejkou Náhlik Hančáka a Dukla tak mala možnosť štvorminútovej presilovej hry. Michalovčania síce v presilovke zatlačili domácich do obranného pásma, no žiadnu šancu si nevytvorili. V 12. minúte opäť čaroval Kotvan, keď si poradil s Gajdošovou strelou. V 19. minúte hrala s michalovským brankárom aj žrď, ktorá zvonila po Dancsákovej strele.

V úvode druhého dejstva sa mohli presadiť najskôr Drotár a po ňom aj Paľovčík, no pred Andreaninom nepochodili. Na druhej strane mal šancu na prvý gól zápasu Molnár, Kotvan však opäť čaroval. V 25. minúte putovali v priebehu niekoľkých sekúnd na trestnú lavicu Drotár s Hančákom a Bardejov tak mal vynikajúcu šancu na otvorenie skóre. Dvojnásobnú presilovku sa im aj podarilo využiť. Dve sekundy pred návratom Drotára sa presadil Dancsák. O dve minúty neskôr sa najprv nepresadil Školiak, no následná strela Baláža už skončila v sieti Dukly. Po tomto góle dostal michalovský útočník Paľovčík trest 10. min + DKZ za protesty. Bardejov pokračoval vo svojej aktivite. V 33. minúte prenikol cez celé klzisko Schneider a svoju samostatnú akciu zakončil tretím presným zásahom. Niekoľko sekúnd po treťom góle mohol znížiť Michalovčan Dobrý, no jeho samostatný nájazd gólom neskončil. Do konca druhej tretiny sa ešte mohli strelecky presadiť Žemba s Drotárom, no ani jeden pri Andreaninovi nepochodil.

Na začiatku tretej tretiny mohli zvýšiť skóre Baláž so Sabolom, no ich šance ostali nevyužité. V 42. minúte však už bolo 4:0, keď sa po druhýkrát v zápase presadil Schneider. Po jeho presnom zásahu sa mohol dvakrát presadiť Slovák, no Andreanin bol opäť proti. V 57.minúte už bolo 5:0 pre domácich, keď sa presadil Stríž, ktorému puk ideálne naservíroval Poláček. Čestný úspech Dukly zaznamenal v predposlednej minúte Kovaľ, ktorý tak upravil na konečných 5:1.

Štatistika:

HC Bemaco 46 Bardejov - HK Dukla Michalovce 5:1 (0:0, 3:0, 2:1 )

Góly: 27. Dancsák (Poláček, M.Školiak), 30. Baláž (Piatak), 34. Schneider (Dancsák, Gajdoš), 43. Schneider (M. Školiak, Dancsák), 58. Stríž (Poláček) - 59. Kovaľ (Gašpar, Pavličko).

Vylúčení: 11:8, navyše Paľovčík 10. min. + DKZ za NESP_H. Presilovky: 1:0. Oslabenia: 0:0. Rozhodovali: Bodák – Kalina, M. Gajdoš.

Bardejov: Andreanin - Slimák, Gajdoš, Školiak, Polaček, Šimo, Mojdiš, Pichnarčík - Baláž, Piatak - Stríž, Sabol, Molnár - Schneider, Dancsák, Náhlik - Knap, Belušár, Mihalič.

Dukla: Kotvan - Žemba, Mucha, Hančák, Šeliga, Kadlubiak, Boržík, Petruňa, Jenčo - Pavličko, Gašpar, Minčák - Slovák, Paľovčík, Drotár - Kovaľ, Mašlanka, Dobrý - Škrak.



Uverejnené: 02.12.2011 20:11:25 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.