files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

WinLand prehral aj v Hlohovci

Hádzanári Hc winLand Michalovce prehrali tretíkrát v rade, keď v zápase 4. kola extraligovej nadstavby nestačili na Hlohovec, ktorému podľahli na jeho palubovke vysoko 23:34. Zverenci trénera Jana týmto zápasom ukončili jesennú extraligovú časť. V tomto roku odohrajú ešte jeden zápas, keď v stredu 14.12. nastúpia v Sečovciach na osemfinále Slovenského pohára.

HC SPORTA Hlohovec - HC winLand Michalovce 34:23 (16:11)

Pok. hody 6/5 - 5/3, vylúčení 6 - 6, rozhodovali Karlubík a Struhár, 800 divákov.

Hlohovec: Olejár, Žernovič, Kašťák  - F. Zaťko 12/5, Tallo 6, Ľ. Ďuriš 4, Kasagranda 4, Laho, Mazur 3, Szucs 1, Dudáš 1, Takáč, Blšťák, Majerník, Miženko, S. Mažár.

Michalovce: Bumbera, Kolpak, Popčák - Holdoš 6, Gamrát 6, Orlovský 3/1, Tybulevyč 2, Huňady 2/1, Kucher 2/1, Kollár 1, Čorej 1, Babjak, Miňo, Frajkor, Pilník.

Domáci hádzanári sa pustili hneď od začiatku do svojho súpera. Skóre zápasu otvoril ešte v prvej minúte Ďuriš, hneď nato sa presadil aj zo sedemmetrového hodu aj Zaťko. WinLand síce odpovedal presným zásahom Kučera, no po góle Talla v 4. minúte viedol Hlohovec 4:2. Michalovčanom robila problémy hlavne výborná obrana domácich, za ktorou stál pozorný Olejár. V rozpätí ôsmej a deviatej minúty zaznamenali domáci tri góly po sebe a po presnom zásahu Zaťka viedol Hlohovec 8:3. Na tento priebeh síce odpovedal gólom Gamrát, no hneď nato sa dvakrát presadil Tallo. Po dvanástich minútach tak domáci viedli 10:4. V michalovskej bránke vymenil Kolpaka Popčák, ktorý hneď trikrát výrazne podržal winLand. Hostia zásahy svojho golmana využili na stiahnutie náskoku Hlohovca, keď po presným zásahoch Gamráta, Čoreja a Kollára znížili na 10:7. Následne však prišli chvíle najlepšieho strelca zápasu Františka Zaťka, ktorý zaznamenal tri góly v rade a Hlohovec hlavne jeho zásluhou viedol 14:7. Holdoš síce znížil na 14:8, no potom sa presadil Ďuriš a svojim ôsmim presným zásahom v prvom polčase Zaťko a tak Hlohovec viedol 16:8. Michalovčania troma gólmi v závere prvého polčasu znížili gólové manko na 16:11.

Ani v druhom polčase sa obraz zápasu nezmenil. Hlohovec sa snažil viackrát od winLandu definitívne odpútať, no Michalovce vždy odpovedali rovnakou mincou. V 41. minúte síce po presnom zásahu Tallo viedli domáci 20:14, no winLand znížil Huňadym a Gamrátom na 20:16. Potom však domáci definitívne zlomili odpor Michaloviec. V 55. minúte už viedli o desať gólov, keď po presnom zásahu Zaťka vyhrávali 28:18. WinLandu sa už znížiť náskok súpera nepodarilo a tak sa Hlohovec aj do tretice v tejto sezóne tešil z pokorenia Michalovčanov.



Uverejnené: 10.12.2011 21:56:59 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.