files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

R. Kurali: Do Michaloviec som prišiel pomôcť

Do Michaloviec prišiel len minulý týždeň a už odchytal dva zápasy v drese Dukly. Najprv podržal tím v prehratom domácom stretnutí s Topoľčanmi a potom vychytal tri body na ľade Spišskej Novej Vsi. Brankár Roman Kulari prišiel do Michaloviec pozdvihnúť brankársky post a zatiaľ sa mu to aj darí.

 

V drese Dukly ste po svojom príchode odchytali dva zápasy, v ktorých ste doma podľahli Topoľčanom a vyhrali v Spišskej Novej Vsi. Čo hovoríte ne tieto stretnutia?

"Pred stretnutím s Topoľčanmi som s tímom absolvoval iba jeden tréning. Chytalo sa mi dobre, len škoda, že sme tento zápas nedotiahli do víťazného konca. Proti Spišskej sme zaznamenali dôležitú výhru, takže som určite spokojný."

Ako sa vám chytalo?

"Chytalo sa mi celkom dobre. Ten prvý zápas ma trochu mrzí, ale proti Spišiakom to už bolo super. Som rád, že som tímu pomohol."

Ako prišlo spojenie Vy a Michalovce?

"Ja som naposledy pôsobil v Detve a vo Zvolene, kde som mal striedavý štart. Funkcionári Michaloviec kontaktovali Detvu, že potrebujú brankára. Môj prestup sa zbúchal veľmi rýchlo, doslova v hodinej dvanástej pred zápasom s Topoľčanmi. Dá sa povedať, že som tu prišiel pomôcť."

Poznali ste v kabíne nejaké známe tváre?

"Samozrejme, niektorých chalanov som poznal, niektorých nie. Zatiaľ to tu vyzerá super, uvidíme ako to bude pokračovať ďalej."

Ako ste v Michalovciach spokojný?

"Ja som tu iba niekoľko dní, no zatiaľ môje pôsobenie v Michalovciach môžem hodnotiť iba kladne. Kolektív je tu super a to je najdôležitejšie."

V utorok vás čaká zápas na ľade lídra súťaže Bardejova. Čo očakávate od tohto stretnutia?

"Bardejov je ťažký súper. Jeho prvé miesto v tabuľke vôbec nie je dielom náhody. My však ideme do každého zápasu s cieľom vyhrať a proti lídrovi to nebude inak. Dúfam, že sa budeme vracať s nejakým bodíkom."

Tréner Okuliar Romanovi Kuralim: "Zatiaľ s jeho výkonmi vládne spokojnosť. Odchytal síce iba dva zápasy, no v obidvoch nás podržal. Hlavne v Spišskej chytal výborne, keď v záverečnej tretine mužstvo podržal. Zháňali sme druhého brankára ku Zdenkovi Kotvanovi a zdá sa, že Roman môže byť pre nás prínosom. Podľa môjho názoru jeho prítomnosť pomôže aj Zdenovi Kotvanovi."

Roman Kurali:

Narodený: 20.7.1988

Predchádzajúce klubu: MHC Prievidza, MHC Martin, HKM Lučenec, HK 32 Liptovský Mikuláš, HC 07 Detva, HKM Zvolen.

Zdroj: HK Dukla Michalovce



Uverejnené: 19.12.2011 19:15:38 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.