files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla v utorok do Senice

Hokejisti HK Dukla Michalovce si v piatkovom domácom stretnutí poradili s Trnavou, ktorú zdolali vysoko 7:0. V zápase síce nenastúpilo viacero chorých, či zranených hráčov, no zverenci trénera Vodilu si aj napriek tomu pripísali na svoje konto vysokú výhru. Po troch domácich zápasoch, v ktorých si Dukla pripísala dve výhry a jednu prehru, pocestujú jej hráči na ľad súpera, keď v utorok nastúpia v Senici. Na toto stretnutie by už mali byť k dispozícii obrancovia Mucha a Hančák. Navyše klub posilnil aj ďalší bek, Peter Konig, ktorý naposledy pôsobil v extraligovej Nitre.  

Vodilova spokojnosť

Michalovský lodivod Ján Vodila mal síce pred zápasom mierne obavy, no samotné stretnutie ukázalo, že boli neopodstatnené. Dukla si z chuti zastrieľala a svojho súpera vyprevadila domov s vysokou prehrou. Do streleckej listiny sa zapísali dvakrát Boltun a Drotár, po jednom presnom zásahu zaznamenali Pavličko, Mach a Kovaľ. V zápase sa zaskvel aj Rastislav Gašpar, ktorý si na svoje konto pripísal štyri asistencie.  „Aj keď je súper v tabuľke pod nami, trochu som sa tohto zápasu obával. Bál som sa hlavne podceneniea ale chlapci k stretnutiu pristúpili podľa našich predstáv. Od začiatku sme súpera dostali pod tlak, strelili dva góly, ktoré nás upokojili. Dúfam, že sme si týmto víťazstvom spravili pohodu do ďalších stretnutí, ktoré nás ešte čakajú,“ skonštatoval po zápas tréner Dukly Ján Vodila, ktorý bol rád, že jeho zverenci zvládli tento zápas aj napriek tomu, že k dispozícii mal iba štyroch zdravých obrancov a na tomto poste tak museli alternovať aj dvaja útočníci Peter Boltun a Martin Kovaľ.

Rastislav Gašpar zaznamenal proti Trnave štyri asistencie

Proti Senici už aj s Muchom a Hančákom

Zdravotný stav v kádri Dukly sa mierne upokojuje. Na utorkové stretnutie v Senici už trénerovi Vodilovi budú k dispozícii obrancovia Mucha a Hančák. Navyše Dukla získala na dva zápasy v Senici a doma proti Prešovu extraligovú posilu, keď z Nitry prichádza dvadsaťjedenročný bek Peter Konig. „Peter Konig odchádza na nové pôsobisko do ukrajinského Kyjeva. Predtým nám však pomôže v dvoch stretnutiach v Senici a v piatok doma proti Prešovu,“ informoval nás športový manažér Dukly Peter Tirpák, podľa ktorého mužstvu bude v utorkovom zápase chýbať zranený Boltun.

12.KOLO: UTOROK 17.1.2012

17.00. HK Trnava - ŠHK 37 Piešťany, HC Prešov 07 - MHK 32 Liptovský Mikuláš, HC Dukla Senica - HK Dukla Michalovce, HK Spišská Nová Ves  - HC 46 Bardejov. 17.30: HC Topoľčany - HC 07 Detva



Uverejnené: 16.01.2012 19:13:56 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.