files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín remizoval v príprave s Prešovom

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce remizovali v prípravnom zápase s corgoňligovým Prešovom 1:1. O ich presný zásah sa postarala nová akvizícia, dvojnásobný najlepší strelec Corgoň ligy Róbert Rák, ktorý vyrovnával v 87. minúte. Najbližší prípravný duel odohrajú zverenci trénera Vlastimila Petrželu v stredu 25. januára o 15. hodine v Myjave s ďalším corgoňligovým celkom FK Senica.

V úvodných minútach stretnutia, ktoré sa hralo na umelej tráve, si ani jedno mužstvo nevypracovalo čistú gólovú šancu. Prvá vážnejšia príležitosť prišla v 21. minúte, po centri Brazílčana Coimbru sa do zakončenia dostal Papaj, ale výborne zasiahol michalovský gólman Brudňak. Z následného rohu Coimbra z výhodnej pozície hlavou netrafil odkrytú domácu svätyňu. Krátko po polhodine hry mal MFK Zemplín obrovskú príležitosť otvoriť skóre, po centri Gamkrelidzeho sa lopta cez Špilára a Kovaľa dostala až k voľnému Kuncovi, ktorý však v čistej šanci napálil iba do brankára Diviša. V 41. minúte vyškriabal Brudňak spod brvna nepríjemnú strelu hosťujúceho Rinalda.

Cez prestávku oba tímy mohutne prestriedali a v 57. minúte sa Prešov dostal do vedenia po presnom zakončení striedajúceho Krajníka. O jedenásť minút už mohlo byť 0:2, Jackova hlavička však išla tesne vedľa domácej brány. V 75. minúte Kuncov strieľaný center len tesne minul bránu Tatrana. O osem minút sa však Michalovčania predsa len dočkali zaslúženého vyrovnania, Škvarka prihral Rákovi a ten spoza pokutového územia presnou strelou k žrdi nedal šancu Ferencovi v bráne Prešova - 1:1. Nová útočná akvizícia Zemplínčanov sa mohla presadiť aj o minútu neskôr, ľavačkou však prestrelila hosťujúcu bránu, preto sa duel skončil nerozhodným výsledkom 1:1. Pre kormidelníka hostí Štefana Tarkoviča to bol posledný zápas na lavičke Tatrana, na ktorej ho vystrieda Ukrajinec Sergij Kovalec.

MFK Zemplín Michalovce - 1. FC Tatran Prešov 1:1 (0:0)

Góly: 57. Krajník - 87. Rák

MFK ZEMPLÍN: J. Brudňak (46. Bréda) - Waseem (46. Korijkov), Hottek, Krmpotič, Jakubčo (46. Nohýnek) - Kovaľ (46. Škvarka), J. Hořava (46. Zonzon), Gamkrelidze (46. Mihok) - D. Kunca, Rák, O. Špilár (46. S. Danko)

1. FC TATRAN: J. Diviš (46. Ferenc) - Kolbas (46. Bogdanovský), P. Petráš (46. Lipták), Piter-Bučko (46. Krajník), Krob (46. Heidenreich) - Coimbra (46. Ivanko), V. Macko (46. P. Jacko), Džúrik (46. Marián Adam), Rinaldo, Papaj (46. Dolný) - D. Guba (46. Kamenčík)

Zdroj: mfk zemplín



Uverejnené: 22.01.2012 00:01:53

Fatal error: Allowed memory size of 536870912 bytes exhausted (tried to allocate 32 bytes) in /data/c/c/cce2f648-a924-4e5d-bcd4-7adf9f66146e/chemkostavarena.sk/sub/novinyzemplina/clanky.php on line 623