files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Juraj Minčák mení klub, odchádza do Bardejova

Hokejová Dukla prichádza o jedného zo svojich najlepších hráčov. Jej kanonier Juraj Minčák totiž odchádza na hosťovanie do konca sezóny, do tímu lídra I. ligy HC Bemaco Bardejov. O odchode tohto hráča sa hovorilo už dlhšie, keďže jeho výkony podľa predstaviteľov klubu nezodpovedali jeho možnostiam. Podľa slov prezidenta klubu Ing. Milana Mráza, Juraj Minčák úplne z klubu neodchádza, keďže je zmluvným hráčom Dukly a do Bardejova odchádza iba na hosťovanie. Dvadsaťsedemročný útočník sa do Michaloviec vráti hneď v piatok, kedy Dukla na svojom ľade privíta práve lídra súťaže. Minčák sa však tentoraz postaví na opačnej strane.

Juraj Minčák vymení dres Dukly, za dres Bardejova

Chcel skúsiť niečo iné

HK Dukla Michalovce prichádza o jedného zo svojich najproduktívnejších hráčov. Útočník Juraj Minčák, ktorý v tejto sezóne zaznamenal v 36 zápasoch rovnaký počet bodov za 16 gólov a 20 asistencii sa totiž sťahuje do tímu lídra I. ligy Bardejova. „Áno je to tak. Momentálne sa mi v tíme nedarilo podľa mojich predstáv, takisto vedenie klubu nebolo spokojné s mojimi poslednými výkonmi. Vzhľadom nato, že som nebol spokojný, ani ja, chcel som skúsiť niečo nové. Po spoločnej debate s prezidentom klubu pánom Mrázom sme sa teda dohodli, že najlepším riešením by bolo, aby som skúsil šťastie niekde inde. Myslím si, že Bardejov bude pre mňa dobrou adresou,“ povedal k svojmu odchodu momentálne tretí najproduktívnejší hráč Dukly Juraj Minčák, ktorý sa do Michaloviec vráti už tento piatok 27.1., kedy Dukla privíta na svojom ľade práve lídra súťaže.

 

M. Mráz: Hosťovanie je pre hráča najlepším riešením

Vzhľadom nato, že o odchod z klubu požiadal samotný Minčák sa vedenie rozhodlo, že mu v odchode nebude brániť. V sobotu po zápase s Prešovom som sa s pánom Minčákom stretol na jeho požiadanie. V osobnom rozhovore mi povedal, že sa mu nedarí podľa jeho predstáv a chce v klubu skončiť. Mojou prvou rekciou bolo, že nie je dobré hneď skončiť. Takýchto hráčov je totiž v prvej lige málo. Po dôkladnom zvážení jeho požiadavky, sme sa rozhodli, že mu vyjdeme v ústrety a pustíme ho na hosťovanie. Telefonicky som sa spojil s pánom Gmitterom z Bardejova a spýtal sa ho, či nemá záujem o pána Minčáka, ktorý by do nich odišiel na hosťovanie, do konca sezóny. Podotýkam, že dotyčný hráč je zmluvným hráčom Dukly, do Bardejova teda odchádza na hosťovanie,“ podotkol k odchodu Juraja Minčáka prezident HK Dukla Michalovce Ing. Milan Mráz, ktorý následne dodal. „Myslím si, že pri súčasnej forme pána Minčáka, ktorá určite nie je podľa jeho predstáv, je odchod do Bardejova najlepším riešením pre tohto hráča. Prajem mu, aby v novom klube našiel stratenú formu a aby sa mu darilo, tak ako u nás v predchádzajúcich sezónach, kedy bol ťahúňom družstva.“



Uverejnené: 23.01.2012 19:09:54 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.