files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín v príprave zdolal Lokomotívu Košice

Druholigoví michalovskí futbalisti zvíťazili v druhom prípravnom stretnutí v rade, keď si na vlastnej pôde poradili s Lokomotívou Košice po výsledku 2:0 (1:0). O góly v sieti košickej Lokomotívy sa postarali Ľubomír Korijov a Georgii Gamkrelidze. Najbližšie prípravné stretnutie odohrajú michalovskí futbalisti v utorok 14. februára o 11. hodine na domácej pôde proti FK Bodva Moldava nad Bodvou.


Od úvodu mali hráči MFK Zemplín prevahu, ale do šancí ich pozorná obrana Lokomotívy nepúšťala. Prvý strelecký pokus vyslal v 23. minúte hosťujúci Digoň, ktorý však namieril vysoko nad bránu. O tri minúty nato padol úvodný gól duelu, kapitán Hottek zahral prvú štandardku Michaloviec presne na hlavu Korijkova a mladý obranca prekonal gólmana Giertla. V 35. minúte útočník Špilár prestrelil brankára hostí, ale loptu smerujúcu do opustenej svätyne odkopol do bezpečia obranca treťoligistu. V úplnom závere úvodného polčasu zblízka zakončil do Giertla Rák.

Po zmene strán začali lepšie hosťujúci futbalisti, ktorí si vytvorili miernu prevahu a hneď v úvode prestrelil bránu Zemplínčanov Hloušek. V 50. minúte mohlo byť vyrovnané, ale aktívneho Digoňa vychytal vo veľkej šanci gólman Bréda. O deväť minút nato opäť pálil nad Hloušek. V 80. minúte michalovský brankár s prehľadom vyriešil štandardnú situáciu súpera, ktorú zahral Szollos, a z následného protiútoku Gamkrelidze nebezpečne prihrával do päťky, ale obrana Lokomotívy dobre zasiahla. V poslednej minúte zápasu sa Michalovčania radovali aj po druhýkrát, Danko odcentroval a Gamkrelidze hlavou stanovil výsledok zápasu na 2:0.


MFK Zemplín Michalovce - FC Lokomotíva Košice 2:0 (1:0)

Góly: 26. Korijkov, 90. Gamkrelidze

MFK ZEMPLÍN: J. Brudňak (46. Bréda) - Korijkov, Krmpotič, L. Hruška, Hottek - D. Kunca (60. Gamkrelidze), J. Hořava (46. Jakubčo), Kovaľ (70. Mihok), Ruskovský (60. Škvarka) - Rák (60. S. Danko), O. Špilár (70. L. Forgáč)

FC LOKOMOTÍVA: Giertl (46. L. Chovan) - Kavka, Kaminský, Baka, Keresteš - Biľ (65. Szollos), Paulovčák (70. Čomor), Chmelo, Kovalík (70. M. Král), M. Hloušek (65. D. Tkáč) - Digoň

Zdroj: mfk zemplin



Uverejnené: 11.02.2012 22:59:00
files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.