files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Hc winLand v Nových Zámkoch neuspel

Hádzanári Hc winLand Michalovce prehrali v 8. kole nadstavbovej časti Tipos Extraligy na palubovke Nových Zámkov o osem gólov 32:24. Trénera tímu Pavla Jana v tomto stretnutí sklamalo viacero hráčov, od ktorých v nasledujúcich zápasoch, ktoré jeho tím čakajú do konca súťaže očakáva úplne iné výkony. Hráči winLandu do konca nadstavbovej časti odohrajú ešte jeden zápas, v ktorom na domácej palubovke privítajú v piatok 24.2. o 18.30 Hlohovec.

Sklamali krídla a pivoti

WinLand začal na palubovke druhého tímu tabuľky veľmi dobre, keď v 10.minúte jeho hráči vyhrávali 4:8. Potom však do konca polčasu strelili iba tri góly. „Začali sme veľmi dobre. Potom však domáci spresnili hru a ešte v prvom polčase otočili výsledok vo svoj prospech. V druhom dejstve ich náskok dokonca narástol na desať gólov. Ten sa nám podarilo skresať, keď päť minút pred koncom bolo iba 28:24, no záver vyšiel lepšie aj vďaka našim vylúčeniam domácim,“ uviedol kormidelník winLandu Pavol Jano na margo prehry v stretnutí 8. kola Tipos Extraligy. Toho v tomto stretnutí sklamalo viacero hráčov. „Hrali sme prakticky bez pivotov a krídel. Ani jeden hráč na týchto postoch ma neuspokojil. Ako tak zahrali akurát mladíci Kollár a Kocák. Na druhej strane mal súper na týchto postoch oveľa lepších hráčov. Nové Zámky aj keď prestriedali, napríklad na krídla prišli hráči, ktorí boli možno ešte lepší, ako tí v základnej zostave. U nás to bol opak,“ dodal Jano, ktorý vo zvyšných zápasoch tejto sezóny od dotknutých hráčov bude požadovať oveľa lepší výkon.

Viačeslav Sadovij zaznamenal jedenásť gólov

Súboj dvoch elitných strelcov pre Sadového

V stretnutí Nové Zámky – Michalovce zaujal aj súboj dvoch elitných kanonierov Tipos Extraligy. Na jednej strane stál jeden z najlepších extraligových hráčov Oliver Rábek, na druhej opora winLandu Viačeslav Sadovij. Obaja strelci zaznamenali v tomto stretnutí po jedenásť gólov. Novozámocký kanonier nato potreboval aj štyri pokutové hody, Sadovij dosiahol všetky z hry. „Povedal by som, že Sadovij bol na ihrisku platnejším hráčom. Ukázal, kde je jeho sila. Mal streľbu tuším pätnásť - jedenásť a z tých štyroch nepresných pokusov ešte dvakrát trafil spojnicu brány domácich,“ podotkol k výkonu svojho kanoniera lodivod winLandu Pavol Jano, ktorého uspokojili aj ďalších hráči zo spojkového radu Tybulevyč a Kučer. „Tí sa počtom gólov aj herne vyrovnali hráčom Nových Zámkov. Pri ostatných hráčoch v poli, to už tak nebolo.“

Proti Hlohovcu chcú bodovať naplno

Do konca nadstavbovej časti musí winLand odohrať už iba jeden zápas, v ktorom na domácej palubovke privíta Hlohovec. Práve tohto súpera ešte zverenci trénera Jana v tejto sezóne neporazili a samotný kormidelník by bol rád, keby sa to zmenilo. „Je to náš posledný zápas v nadstavbovej časti a chceli by sme sa ním dobre naladiť na vyraďovaciu časť. Navyše Hlohovec sme v tejto sezóne ešte neporazili a ja by som veľmi rád skalp tohto súpera získal teraz,“ uviedol lodivod winLandu, ktorého zverenci proti Hlohovcu nastúpia v piatok 24.2. o 18.30.

8. kolo nadstavbová časť Tipos Extraliga

HC Štart Nové Zámky - Hc winLand Michalovce  32:24 (15:11)

Pok.hody: 7/5-3/2. Vylúčení: 4-4. Rozhodovali: Daňo, Sabol. Divákov: 830.

Nové Zámky: Fabián, Šuba - Rábek 11/4, Hustý, Minarovič, Straka 1, Mikéci 4, Bakos, Poganyi, Szapu 4, Šeben, Straka 2, Kurka 1, T.Stráňovský 3/1, Kleis 2, Túma 4.

Michalovce: Popčák, Bumbera, Kolpak - Kučer 5, Kollar 1, Pilník, Frajkor, Sadovij 11, Kocák, Pylypenko 4, Babjak, Miňo, Čorej, Géci, Tybulevič 3/2.

Tabuľka Tipos Extraligy

1 Tatran Prešov 7 7 0 0 14 248:177 71 14 (0)

2 HC Štart Nové Zámky 6 5 0 1 14 195:161 14 (4)

3 HC SPORTA Hlohovec 6 2 0 4 7 163:176 7 (3)

4 HC winLand Michalovce 7 1 1 5 5 170:220 5 (2)

5 1.MHK Košice 6 0 1 5 2 156:198 2 (1)

Peter Brendza



Uverejnené: 20.02.2012 23:35:36 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.