files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Bardejov vystavil Dukle stopku

Pre hokejistov HK Dukla Michalovce sa po prehre 2:4 v treťom semifinálovom zápase play off proti Bardejovu sezóna skončila. Zverenci trénera Vodilu už totiž nedokázali druhú sériu zo stavu 0:2 obrátiť a Bardejovu podľahli hladko 0:3 na zápasy.

Základ postupu položili už doma

Domáci hráči síce veľmi chceli svojho súpera potrápiť a natiahnuť semifinálovú sériu, no Bardejovčania už v prvej tretine strelili tri góly, na ktoré Dukla do konca zápasu neodpovedala. „Vedeli sme, že nás čaká ťažký zápas. O víťazstve sme rozhodli už v prvej tretine, ktorú sme vyhrali 3:0. V ďalšej časti zápasu sme kontrolovali priebeh hry, zaslúžene vyhrali a postúpili do finále play off,“ povedal po treťom stretnutí lodivod Bardejova Jozef Čontofalský, ktorý mal jasno aj o tom, kedy sa rozhodlo o postupe jeho tímu do finále. „Základ postupu sme položili už doma, kde sme zvíťazili v obidvoch zápasoch. Do finále si už súpera nevyberieme. Myslím si, že to pre nás nebudú ľahké zápasy, či tam budú Piešťany alebo Senica. My chceme ligu vyhrať a preto nám je to jedno, kto nás bude vo finále čakať.“

Vyšťavila ich štvrťfinálová séria

Dukla tak druhú sériu v play off z 0:2 nezvráti. To, čo sa jej hráčom podarilo vo štvrťfinále proti Liptovskému Mikulášu sa tentoraz neopakovalo a do finále play off po troch výhrach v najkratšom čase postúpil víťaz dlhodobej časti. „Bardejov má v mužstve veľa osobností, ktoré bolo cítiť v každom zápase semifinálovej série. Náš súper mal štyri kvalitné päťky, my sme ledva poskladali tri. Chceli sme ich potrápiť trošku viac, no bohužiaľ v semifinále sme už na víťazstvo nesiahli,“ skonštatoval po treťom semifinálovom stretnutí lodivod Dukly Ján Vodila. Podľa neho do priebehu série zasiahlo aj štvrťfinále proti Liptovskému Mikulášu, kde sa rozhodlo až v záverečnom piatom stretnutí a tieto zápasy jeho zverencov vyšťavili. „My sme veľa síl nechali v štvrťfinálovej sérii, ktorá bola dlhá a veľmi ťažká. Tieto sily nám už chýbali v semifinále. Aj tak si myslím, že sme štvrtým miestom dosiahli veľmi pekný úspech,“ dodal kormidelník Dukly, ktorý súhlasil so svojim náprotivkom, že o osude série sa rozhodlo už v Bardejove.

Peter Brendza



Uverejnené: 27.02.2012 22:49:25 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.