files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

V Michalovciach oslavujú storočnicu

Hráči Michaloviec si v roku 2012 pripomínajú sto rokov od založenia klubu, pri príležitosti tohto jubilea naplánovali funkcionári miestneho MFK Zemplín pre fanúšikov viacero zaujímavých podujatí. Poslanci mestského zastupiteľstva už dávnejšie schválili dotáciu vo výške 11 000 eur, ktorá má pokryť vydanie 1000 spomienkových publikácii. Taktiež prišlo k vytvoreniu prípravného výboru.


"Oslavy budú mať viacero fáz. Najvýraznejšou by mal byť zápas nášho klubu s atraktívnym súperom, v hre je kvarteto klubov vrátane viacerých zo zahraničia. Ako ideálny dátum sa nám momentálne javí 8. september, čo je zároveň asociačný termín FIFA," informoval agentúru SITA Igor Šoltinský, predseda predstavenstva Mestského klubu Zemplín Michalovce a. s., a pokračoval: "Ďalej je plánované vydanie publikácie Sto rokov futbalu, otvorene Siene slávy, kde budú mať svoje miesta hráči, tréneri a funkcionári, a augustový medzinárodný dorastenecký turnaj."

Na tradičnom podujatí Michalovce Cup sa okrem domácich mladíkov zúčastnia juniorky Legie Varšava, AC Miláno a niekto z dvojice Manchester City (pôsobí tam Albert Rusnák ml., pozn.) a RCD Mallorca. V prvý júnový deň sa v Michalovciach uskutoční duel kvalifikácie o postup na ME 2013 hráčov do 21 rokov medzi Slovenskom a Rumunskom, v hre je aj ďalší súťažný duel. "Rokujeme o možnosti odohrania kvalifikačného zápasu dvadsaťjednotky s Francúzskom (7. septembra), prípadne nášho A-mužstva s Lichtenštajnskom (11. septembra) v Michalovciach," uzavrel Igor Šoltinský.

Zdroj: profutbal



Uverejnené: 15.03.2012 16:59:55 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.