files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín začal jarnú časť remízou na pôde Moldavy

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce vo svojom prvom stretnutí jarnej časti remizovali na ihrisku FK Bodva Moldava nad Bodovu 1:1. O presný zásah MFK Zemplín sa postaral v 25. minúte Waseem, ktorý upravoval na konečných 1:1. Zverenci trénera Petrželu sa najbližšie predstavia doma, keď v sobotu 24. marca o 17.30 pod umelým osvetlením privítajú celok Dolného Kubína.

O presný zásah MFK Zemplín Michalovce sa postaralv 25. minúte hlavou Isaacs Waseem

Hneď v úvode stretnutia zahrávali Michalovčania dva rohové kopy, z ktorých však nezapršalo. V šiestej minúte zahral nedovolene rukou v pokutovom území stopér hostí Krmpotič a rozhodca Ježík nariadil pokutový kop. Loptu si na biely bod postavil moldavský legionár Dyjon, ktorý nekompromisne skóroval - 1:0. V 19. minúte sa po rýchlej kombinačnej akcii dostal k zakončeniu Ruskovský, ale jeho tvrdú strelu vyrazil domáci brankár Novák na roh. O šesť minút už bolo vyrovnané, center Ráka sa cez Uškoviča dostal až ku voľnému Waseemovi, ktorý sa hlavou nemýlil - 1:1. Krátko po polhodine hry Dyjanov priamy kop chytil Bréda. Vo vyrovnanom prvom polčase už gól nepadol a tak tímy odchádzali do kabín za nerozhodného stavu.

V prvej desaťminútovke druhého dejstva sa do dvoch šancí dostal domáci Cmarko - najprv netrafil bránu hlavou a potom po prihrávke Bognára rozvlnil iba bočnú sieť. Od tohto momentu prevzali iniciatívu Michalovčania, ktorí zatlačili domácich. Presne po hodine hry po rýchlej kontre Rák našiel Kovaľa, ktorý sa rútil na gólmana Nováka, avšak tiesnený obrancom Kubalom nedokázal zakončiť. V 65. minúte vystrelil Rák z priameho kopu iba do múru, z následného rohu zblokovala Dankovu strelu obrana hostí. Tlak hostí sa zvyšoval a krátko nato Rák z hranice šestnástky o milimetre minul domácu svätyňu. V 76. minúte odcentroval Rák na Ruskovského, ktorý však v čistej šanci netrafil bránu. Ďalšiu šancu si vypracoval striedajúci Kunca, ale spoza pokutového územia tesne minul. Štyri minúty pred koncom riadneho hracieho času po centri Gamkrelidzeho opäť prestrelil Kunca, preto sa zápas skončil nerozhodným výsledkom 1:1.

FK Bodva Moldava nad Bodvou - MFK Zemplín Michalovce 1:1 (1:1)

Góly: 7. Dyjan (11 m) - 25. Waseem

ŽK: 22. Kantar - 6. Krmpotič, 34. J. Hořava

Rozhodoval: Ježík - 1742 divákov.

FK BODVA: R. Novák - Krážel, Ojirogbe, N. Pavlovič, Martin Kubala - Cmarko (86. Smačár), Kantar (80. Dolutovský), Dyjan, Artavazd (46. Bognár) - R. Jurko, Balát

MFK ZEMPLÍN: Bréda - Waseem, Krmpotič, Korijkov, Jakubčo - Ruskovský (82. Gamkrelidze), J. Hořava, Kovaľ, S. Danko (76. D. Kunca) - Rák, Uškovič

Najbližší program MFK Zemplín:

Sobota 24. marca o 17.30 hod.: 22. kolo: Michalovce - Dolný Kubín

Sobota 31. marca o 17.30 hod.: 23. kolo: Michalovce - Lučenec

Nedeľa 8. apríla o 10.30 hod.: 24. kolo: Ružomberok B - Michalovce

Zdroj: mfk zemplín



Uverejnené: 17.03.2012 22:56:05 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.