files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Bolestivá prehra MFK Zemplín

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce podľahli v šlágri 25. kola II. futbalovej ligy na vlastnom trávniku Myjave vysoko 1:4. O jediný presný zásah MFK sa postaral v nadstavenom čase druhého polčasu striedajúci Kovaľ. Zverenci trénera Petrželu sa najbližšie predstavia opäť doma, keď v dohrávke 20. kola v utorok 17.4. o 19.30 privítajú na vlastnom trávniku Liptovský Mikuláš.

Šláger 25. kola výrazne ovplyvnili dva momenty ešte v prvej polhodine. Najskôr si už v 8. minúte zrazil center hostí do vlastnej brány domáci Dargaj a Myjava viedla 0:1. V 14. minúte sa pokúšal vyrovnať agilný Kunca, jeho strela však tesne minula bránu. O niekoľko minút si na rohový kop nabehol Krmpotič, hlavou ale mieril nepresne. V 25. minúte prišiel druhý moment, ktorý výrazne ovplyvnil priebeh zápasu. Unikajúceho Kosíka fauloval Korijkov, hlavný rozhodca Perašin neváhal ani chvíľu a mladého obranca MFK Zemplín vylúčil. Hneď z následného priameho kopu fantasticky trafil T. Bruško a Myjava tak viedla 0:2. Domáci futbalisti sa aj napriek trom úderom dokázali vzchopiť a v závere prvého polčasu po skrumáži v pokutovom území dvíhali ruky nad hlavu, no lopta do siete Myjavy neprešla. Bodku za prvým polčasom dal nepresnou strelou Dargaj.

Hneď v úvode druhého dejstva tvrdo páli Kunca, brankár Solnička si ale z jeho strelou na dvakrát poradil. O niekoľko sekúnd s námahou odvracala obrana hostí strieľaný center Škvarku. V 52. minúte unikol obrane domácich Sabo, ktorého v pokutovom území nedovolene zastavil Hottek a hlavný rozhodca Perašin ukázal na biely bod. Z pokutového kopu sa nemýlil Sládek a MFK už prehrával rozdielom triedy. O osem minút vyrazil tvrdú strelu Kuncu Solnička iba pred seba, no Uškovičovu dorážku neuznal hlavný rozhodca pre údajný ofsajd. V 61. minúte krásne vystrelil Gamkrelidze, ale jeho strela tesne minula bránu hostí. O niekoľko  minút sa vyznamenal aj domáci golman Brudňák, ktorý vytlačil Ulrichovu strelu na rohový kop. V 70. minúte sa ukázal aj golman hostí Solnička, ktorý s námahou vytlačil Gamkrelidzeho tvrdú jedovku. Na začiatku poslednej štvrťhodiny prišiel pre MFK štvrtý úder. Pri brejku sa dostal k lopte T. Bruško posunul ju úplne voľnému Ulrichovi a ten prekonal bezmocného Brudňáka. V poslednej desaťminútovke mohli hostia z protiútokov skórovať ešte dvakrát, no Petráš, ani Sládek svoje tutovky nevyužili. V nadstavenom čase sa dočkali aj domáci, keď golman Solnička neudržal Kovaľovu strelu, ktorá skončila za jeho chrbtom.

MFK Zemplín Michalovce - TJ Spartak Myjava  1:4 (0:2)

Góly: 90.+ Kovaľ - 8. Dargaj vl. 26. T. Bruško, 53. Sládek pok. kop, 76. Ulrich

Žlté karty: 33. Krmpotič - 43. Bruško, 45.+ Chalány.

Červená karta: 24. Korijkov

Rozhodovali: Perašin - Balko, Petríček.

Divákov: 2620.

MFK ZEMPLÍN: J. Brudňak - Waseem (77. L. Forgáč), Hottek, Korijkov, Dargaj - Škvarka (68. Jakubčo), J. Hořava (68. Kovaľ), Krmpotič, Gamkrelidze - Uškovič, D. Kunca

TJ SPARTAK: Solnička - Chalány (76. Kvasnica), Z. Štrba, R. Častulín, M. Duga - P. Ďuriš - J. Petráš, E. Sabo, T. Bruško (80. Manák), P. Sládek - Kosík (59. Ulrich)

Najbližší program MFK Zemplín:

Utorok 17. apríla o 19.30 hod.: Michalovce - Liptovský Mikuláš (dohrávané 20. kolo)

Sobota 21. aprlía o 16.00 hod.: Dubnica - Michalovce (26. kolo)

Sobota 28. apríla o 19.30 hod.: Michalovce - Rimavská Sobota (27. kolo)



Uverejnené: 14.04.2012 22:22:29
files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.