files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Kam kráčaš MFK Zemplín?

Futbalisti MFK Zemplín po štyroch prehrách v rade a hrozivom skóre 2:13 klesajú v tabuľke nadol. Na vedúcu Myjavu už majú dvadsaťbodovú stratu, ale čo je horšie, do očí priam bije to, že výkonnosť tímu ide rapídne dole. Prehrať sa dá aj so cťou. No taká porážku akú utrpeli zverenci trénera Petrželu v utorok s Liptovským Mikulášom (1:3) a hlavne výkon družstva je neospravedlniteľný.

Skóre, ktoré vyráža dych

Zverenci trénera Petrželu zaznamenali v posledných štyroch stretnutiach štyri prehry s hrozivým skóre 2:13. Toto skóre priam vyráža dych, keďže MFK Zemplín hral v týchto stretnutiach so súpermi, ktorý sú v tabuľke (okrem Myjavy) pod nimi. Viac ako prehry však dušu fanúšika bolí niečo iné. Je to výkon michalovských futbalistov. Ten je od zápasu k zápasu horší. Obrana na čele s chybujúcim Brudňákom nestojí na pevných nohách, neefektívny stred poľa, kde je stále nevyriešená otázka defenzívneho záložníka, sterilný útok bez strelca. To je povedzme si pravdu do očí dnešný stav kádra MFK Zemplín. Družstva, ktoré bolo po prvej tretine súťaže na prvom mieste tabuľky. Dnes na vedúcu Myjavu stráca priepastných dvadsať bodov. 

Výstižné foto. Futbalisti MFK Zemplín dole a ich súperi nad nimi

Dokedy ešte ...

Kto je za súčasný stav zodpovedný? Za výsledky každého tímu je najviac zodpovedný jeho kormidelník. Tak by to malo byť aj teraz. Aj keď je Vlastimil Petržela úspešným trénerom a vo všetkých svojich predchádzajúcich pôsobiskách zanechal výraznú stopu, teraz netreba pozerať na minulosť. Mužstvo je potrebné nakopnúť a to tým, že buď sa vymení polovica kádra alebo jeho kormidelník. Keďže v súčasnej dobe je vymeniť káder nemožné, musí nastať druhá alternatíva. Po príklady netreba utekať ďaleko. Tento týždeň sa uskutočnila výmena trénera aj v Corgoňligovej Žiline. V družstve, ktoré neprehralo od polovice októbra a v tabuľke je na prvom mieste. Vedeniu sa nepáčilo štýl hry mužstva a tak si to odskákal tréner. Podobný prípad vidíme aj v Michalovciach. Je jasne vidno, že súčasný kormidelník nedokáže z mužstva dostať maximum. Dokedy ešte ...  

Peter Brendza



Uverejnené: 18.04.2012 13:13:12 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.