files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

HK Sečovce sa chcú rozlúčiť výhrou

 

Hádzanárov HK Sečovce čaká posledný domáci zápas ich premiérovej prvoligovej sezóny. V sobotu o 18.00 privítajú Malacky a ich jediným cieľom bude rozlúčiť sa so svojimi priaznivcami výhrou, ktorou by si definitívne zabezpečili tretie miesto.

Naposledy prehrali v Modre

Hádzanári Sečoviec sa naposledy predstavili na palubovke lídra súťaže Modry, kde prehrali 15:28, hoci po polčase prehrávali iba tesne 10:12. „Odohrali sme smolné stretnutie. V prvom polčase sme boli výraznému favoritovi vyrovnaným súperom. V druhom dejstve sa už ukázali nielen skúsenosti súpera, ale aj to, že na zápas sme cestovali bez niekoľkých hráčov základnej zostavy. Aj preto sa zrodila takáto vysoká prehra,“ skonštatoval lodivod sečovských hádzanárov Vít Teleky.

Potešiť fanúšika a rozlúčiť sa výhrou

V prvej hádzanárskej lige zostáva odohrať ešte dve kolá. Sečovčania už túto sobotu privítajú štvrté Malacky a v poslednom kole cestujú do Levoče. Sobotňajší duel tak pre nich bude rozlúčkový. „Čaká nás posledný tohtosezónny domáci zápas. Aj preto sa chceme rozlúčiť výhrou a našim fanúšikom aj touto cestou poďakovať za výraznú podporu v celej sezóne. Dúfam, že sa nám to podarí a predvedieme taký výkon, čo nám bude stačiť na víťazstvo,“ poznamenal Teleky, ktorého zverenci odohrajú posledný domáci duel v tradičnom čase o 18.00.

Víťazstvo zabezpečí tretie miesto

Prvoligový nováčik je po 20. kolách s bilanciou dvanásť výhier a šesť prehier v osemnástich zápasoch s 24 bodmi na treťom mieste, o dva body pred ich sobotňajším súperom. Prípadná výhra by im tak mala zabezpečiť v ich premiérovej sezóne výborné tretie miesto. „Aj preto by sme Malacky chceli doma poraziť a vrátiť im tak prehru z jesennej časti. Dúfam, že nám výborný sečovský fanúšik svojimi hlasivkami pomôže a my si na svoje konto pripíšeme cennú výhru nad silným súperom,“ dodal sečovský lodivod, ktorého zverenci v jesennej časti Malackám na ich palubovke podľahli 23:27.

Peter Brendza



Uverejnené: 20.04.2012 16:59:00 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.