files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Starší dorastenci triumfovali v Senici

Vo výborných výkonoch a výsledkoch pokračujú starší dorastenci, ktorí zvíťazili aj v treťom zápase pod vedením nového kormidelníka Branislava Sokoliho. Tentoraz v zápase 24. kola prvej futbalovej ligy nezaváhali na ihrisku Senice, kde dosiahli víťazstvo 2:1 a natiahli svoju sériu bez prehry už na sedem duelov. Toto víťazstvo je o to cennejšie, že Michalovčania nastúpili bez svojho tvorcu hry Jakuba Hromadu, ktorý má reprezentačné povinnosti. Mladším dorastencom sa nedarilo, na senickej pôde prehrali 0:2. V najbližšom kole nastúpia oba michalovské tímy na domácej pôde, keď v sobotu 12. mája privítajú Ružomberok. Starší dorastenci nastúpia o 11. hodine, mladší o 13.15 hod.


Starší dorastenci

FK Senica - MFK Zemplín Michalovce 1:2 (1:0)

Góly MI: 74. A. Leško, 76. P. Fedor

MFK ZEMPLÍN: Kira - Popovič, Sochanič, J. Šimko, Škultéty - M. Koscelník (88. Ilinjo), Harvila, J. Kiss - Štofík, P. Fedor, A. Leško

Tréner Branislav Sokoli: "Od úvodu stretnutia sme boli jednoznačne lepším tímom a hlavne v útočnej fáze sa prejavila naša kreativita. Až na jediné zaváhanie pri inkasovanom góle v 35. minúte nemám svojim zverencom čo vyčítať. Ešte do prestávky sme mohli vyrovnať, ale regulárny gól, ktorý dosiahol Martin Koscelník, však nebol uznaný kvôli údajnému postvaniu mimo hry. Vyrovnávajúci gól na nám podarilo vsietiť v 74. minúte po vynikajúcej individuálnej akcii Adriána Leška. Víťazný padol hneď o dve minúty nato, po zaváhaní domáceho stopéra vysunul Jakub Štofík Leška, ktorý vystrelil a loptu do siete dorazil Patrik Fedor. Zvíťazili sme úplne zaslúžene."

Mladší dorastenci

FK Senica - MFK Zemplín Michalovce 2:0 (1:0)

Góly: 19. Nemec, 59. Kačmár

MFK ZEMPLÍN: Babiak - D. Horňák, Ďurik, T. Tomko, Mikovčík (60. L. Apiar) - L. Tóth (72. Lechman), Turík, Havrila, P. Petričko - T. Vožný, T. Kolesár (70. Doboš)

Tréner Ján Gajdoščík: "Domáci potvrdili, že sú právom na čele tabuľky, majú vypelé družstvo a hrali agresívne. My sme nepodali optimálny výkon, v prvom polčase mali Seničania veľkú prevahu, v druhom sa hra viac vyrovnala. Za stavu 1:0 mali veľké šance na vyrovnanie Lukáš Tóth, ktorý trafil spojnicu domácej brány, a Jozef-Šimon Turík. Druhý gól sme inkasovali po hrubej chybe obrancu Mikovčíka, ktorý na päťke zluftoval loptu a domáci poľahky skórovali. Sklamali ma v tomto zápase Kolesár, Tomko čo Petričko, od ktorých som očakával oveľa lepší výkon."

Zdroj: mfk zemplín



Uverejnené: 05.05.2012 16:53:34 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.