files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Tipovacia súťaž Zemplína !

Hrajte s Novinami Zemplína



Vážení fanúšikovia športu. Keďže sa naše internetové noviny stali informačnou stálicou v oblasti športu, rozhodli sme sa umožniť Vám aj tipovaciu súťaž, ktorá bude pravidelne každý týždeň umožňovať Vám fanúšikom, vyskúšať si tipovanie jednotlivých zápasov našich zemplínskych družstiev.

 

Pravidlá súťaže:

Každý týždeň bude vybraných päť športových zápasov zemplínských družstiev. Vyberať budeme samozrejme zo všetkých odvetví športu, aby si prišiel na svoje každý fanúšik. Zápasy budete môcť tipovať len troma možnosťami, a to buď výhrou domácich označenou ako 1, remízou označenou ako X, alebo víťaztstvom hostí označeným ako 2. Za každú správnu odpoveď máte 1 bod. V prípade ak uhádnete všetkých päť zápasov správne, dostávate ako bonus ďalších 5 bodov. Všetky tieto body sa samozrejme budú zrátavať do konca kalendárneho roka. Aktuálne tabuľky budú uverejňované ihneď po ukončení posledného zápasu v ponuke.

Registrácia:

Každý záujemca sa môže registrovať priamo na stránke www.novinyzemplina.sk resp. na tomto odkliku http://www.novinyzemplina.sk/sutaz.php?s=registracia. Po zaregistrovaní sa môžete ihneď zapojiť do tipovacej súťaže. Akonáhle vyplníte svoj prvý tiket, môžete ho odoslať. Treba si však poriadne zvážiť Vaše tipy, pretože možnosť opravovania už zadaného tiketu nieje možná. Všedko podstatné sa dozviete aj po kliknutí na baner na pravej strane www.novinyzemplina.sk s názvom Tipovacie súťaže. Po zaregistrovaní sa, môžete okamžite tipovať, stačí kliknúť na zoznam aktívných tipovacích súťaží, vybrať súťaž a následne sa prekliknúť na tikety súťaže. Vyplniť príslušný tiket a ste v hre.


Prvé zápasy, ktoré sme vybrali sú nasledovné – uzávierka Vašich tipov je štvrtok do 24:00 hod.:


Iuventa - Šaľa - 1. zápas série (Zápas sa odohrá v sobotu o 17.30)

MFK Zemplín – Podbrezová (Zápas sa odohrá v sobotu o 19.30)

Švajčiarsko – Slovensko (Zápas sa odohrá v nedeľu o 19.15)

ŠKP – HC winLand  (Zápas sa odohrá v piatok o 20.00)

K. Liesková – Tušice (Zápas sa odohrá v nedeľu)



Ocenenia:

Samozrejme, ako každá iná súťaž, aj táto sa bude hrať o putovný pohár, ktorý získa na konci kalendárneho roka jeden z Vás. Avšak hráte aj o finančné a vecné ceny. Víťaz získa zaujímavú finančnú odmenu (100,-€), ďalší traja získajú vecné ceny od redakcie Novín Zemplína. 



V prípade akýchkoľvek otázok sa obráťte na nás mailom: redakcia@novinyzemplina.sk

 

Prajeme Vám veľa úspešných tipov



Uverejnené: 08.05.2012 11:39:26 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.