files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín doma opäť bez bodu

Kríza futbalistov MFK Zemplín trvá naďalej. Jeho hráči sa tejto ťarchy nezbavili ani v 31. kole II. futbalovej ligy, v ktorom nestačili na celok Senca a na domácom trávniku mu podľahli 0:2. Na zverencov trénera Alberta Rusnáka čakajú v jarnej časti už iba tri zápasy. V nedeľu cestujú do Liptovského Mikuláša, budúcu stredu 23.5. o 17.00 privítajú Moldavu nad Bodvou a posledné kolo odohrajú na pôde Dolného Kubína. 

V počasí, v ktorom by ani psa von nevyhnal, mali síce domáci hráči počas celého stretnutia územnú prevahu, no nedokázali ju využiť. Už v úvode obrana hostí zblokovala strely Uškoviča a Danka. V 3. minúte potiahol loptu Kunca, posunul ju Dankovi, jeho strelu ale brankár Milošovič vytlačil na rohový kop. Domáci hráči naďalej pokračovali vo svojej aktivite. V 11. minúte sa do šance už – už dostával Uškovič, hosťujúci kapitán Polgár, ale včas šmýkačkou upratal loptu do bezpečia. Hostia čakali na svoju príležitosť a tá prišla v 19. minúte. Nedorozumenie domácich Cessaya s Krmpotičom využil Penaška, ktorého v čistej šanci v pokutovom území nedovolene zastavil Bréda. Hlavný rozhodca neváhal ani sekundu a ukázal na biely bod. Golman Bréda síce vystihol smer Bedecsovej strely, no tá nakoniec skončila v sieti a hostia sa ujali vedenia – 0:1. Do konca prvého polčasu si následne hráči MFK vytvorili tlak, z ktorého však nič nevyťažili. Najprv v 26. minúte mohol vyrovnať Kunca, ktorý však v pokutovom území zoči-voči brankárovi hostí zaváhal a obrana zblokovala jeho strelu na rohový kop. Ten istý hráč poslal v 31. minúte na bránu hostí štipľavú strelu, Milošovič si ale aj s týmto pokusom poradil. O ďalšiu minútu sa už domáci futbalisti tešili z vyrovnávajúceho gólu, hlavný rozhodca ale gól neuznal pre Rákovo postavenie mimo hry. O minútu neskôr si domáci futbalisti vypracovali ďalšiu tutovku, ktorú ale trestuhodne zahodil Uškovič. V závere opäť dobre vypálil aktívny Kunca, no aj tentoraz si s jeho strelou Milošovič poradil.

Ani v druhom dejstve sa obraz hry nezmenil. Domáci futbalisti opäť diktovali tempo hry a hostia sa zamerali na zabezpečenú obranu, z ktorej vyrážali do rýchlych kontier. V 48. minúte krásne vypálil Cessay, ale Milošovič bol aj tentoraz proti a jeho prudkú strelu vytlačil na rohový kop. O desať minút neskôr pri autovej čiare vybojoval loptu Kunca, ten priťukol do pokutového územia Uškovičovi, ktorý však opäť v čistej pozícii zaváhal. V 67. minúte poslal na bránu hostí strieľaný center Waseem, no ani tento pokus v sieti Senca neskončil. Hostia sa v druhom dejstve zamerali na rýchle kontry a jedna im vyšla v 83. minúte. Po úniku sa do otvorenej obrany dostal striedajúci Hutta, ktorý uzavrel skóre zápasu na - 0:2. V samom závere ešte mohol skórovať hosťujúci Gogolák, s jeho strelou si ale Bréda poradil. Domáci futbalisti tak opäť zaknihovali domácu prehru a lodivod Albert Rusnák sa ani vo svojom treťom domácom duely víťazstva nedočkal.

MFK Zemplín Michalovce - ŠK SFM Senec 0:2 (0:1)

Góly: 21. Bedecs 11 m, 83. Hutta.

Žlté karty: 19. Bréda, 83. Krmpotič - 60. Hall.

Rozhodovali: I. Kozák - Bobko, Poracký

Divákov: 430.

MFK ZEMPLÍN: Bréda - Waseem, Krmpotič, Podhorin, A. Ceesay - S. Danko, J. Hořava, Gamkrelidze (43. Škvarka) - Rák (68. P. Fedor) - Uškovič (68. O. Špilár), D. Kunca

ŠK SFM: Milošovič - Hall, Polgár, Trajcsik, Hlavatovič - Belkovics (46. Karč), Bedecs, Chromý, J. Tomášek (86. Gogolák) - Peňaška, Timm (71. Hutta)

Najbližší program MFK Zemplín:

Nedeľa 20. mája o 17.00 hod.: Liptovský Mikuláš - Michalovce (31. kolo)

Streda 23. mája o 17.00 hod.: Michalovce - Moldava nad Bodvou (32. kolo)

Nedeľa 27. mája o 17.00 hod.: Dolný Kubín - Michalovce (33. kolo)



Uverejnené: 16.05.2012 22:25:00
files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.