files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín v domácej rozlúčke s Moldavou nerozhodne

Futbalisti MFK Zemplín remizovali v stretnutí 32. kole II. futbalovej ligy na vlastnej pôde v derby zápase s Moldavou 0:0. Tréner Albert Rusnák tak stále čaká na svoje prvé domáce víťazstvo. Keďže bol tento zápas pre Michalovce posledným domácim v tejto sezóne, na víťazstvo si tak bude musieť počkať až do budúcej sezóny. Na MFK Zemplín čaká v tejto sezóne ešte jeden zápas, ktorý jeho hráči absolvujú v nedeľu v Dolnom Kubíne.

V poslednom domácom stretnutí MFK Zemplín v tejto sezóne sa hral slabý medzišestnástkový futbal, len s minimom šancí. Domáci hráči síce mali územnú prevahu, no celý zápas ju nedokázali pretaviť do gólového efektu. V 5. minúte pekne prenikol po strane hosťujúci Kražel, jeho prízemný center ale nikto do domácej brány netečoval. O sedem minút neskôr sa mohli tešiť domáci, Forgáčovú strelu ale brankár hostí Polaček vytlačil na rohový kop. Zahrmieť mohlo aj na druhej strane, keď sa Ribár pretlačil až k Brudňákovi, ten ale jeho strelu vytlačil na rohový kop. O niekoľko minút sa do dobrej šance dostával Waseem, ktorý však v dobrej pozícii netrafil bránu. Do konca polčasu stojí za pozornosť ešte šanca hosťujúceho Ribára, ktorý takisto v dobrej pozícii netrafil bránu domácich.

Do druhého polčasu poslal tréner Albert Rusnák na ihrisko debutanta Leška. Hneď v úvode druhého polčasu poslal na Brudňáka tvrdý projektil Kražel. V 61. minúte si hostia vypracovali obrovskú šancu. Ribár potiahol loptu, v pokutovom území ju posunul Hanzeľovi, jeho strelu ale Brudňák s námahou vytlačil na rohový kop. O šesť minút mohli skórovať aj domáci, keď z ľavej strany odcentroval Rák a hlavičku debutanta Leška brankár hostí s námahou vytlačil na pravú žrď. V 70. minúte dal o sebe opäť vedieť mladík Leško, keď naservíroval loptu do ideálnej príležitosti Kuncovi, no ten v čistej pozícii zaváhal. V závere stretnutia mohli o svojom víťazstve rozhodnúť hostia, keď sa do dobrej pozície dostal Ribár. Ten sa sám rútil na Brudňáka, jeho strela však bránu netrafila a zápas sa tak skončil bezgólovou remízou.

MFK Zemplín Michalovce - FK Bodva Moldava nad Bodvou 0:0

ŽK: 50. Rák

Rozhodoval: Valášek - 730 divákov

MFK ZEMPLÍN: J. Brudňak - Dargaj (46. A. Leško), Krmpotič, Podhorin, A. Ceesay - Waseem, J. Hořava, L. Forgáč - Rák - Uškovič (73. O. Špilár), D. Kunca (77. L. Jacko)

FK BODVA: Poláček - Kražel, Mačaj, M. Petričko, Martin Kubala - Ribár, Balát, Dyjan de Azevedo, Cmarko - R. Jurko (88. D. Hudák), B. Hanzeľ

Najbližší program MFK Zemplín:

Nedeľa 27. mája o 17.00 hod.: Dolný Kubín - Michalovce (záverečné 33 .kolo)



Uverejnené: 23.05.2012 19:53:42
files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.