files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Tesné víťazstvo rezervy MFK Zemplín

Michalovský rezervný tím zvíťazil v zápase 27. kola Majstrovstiev regiónu Východ na ihrisku v Topoľanoch nad FK Drustav Svidník najtesnejším rozdielom 2:1, hoci ešte do polčasu prehrával 0:1.

MFK Zemplín vstúpil do zápasu aktívne a už v 5. minúte fauloval v pokutovom území Štofíka Vaľany a rozhodca bez váhania ukázal na biely bod. Z následnej penalty však Hutaj mieril vedľa brány. V 8. minúte posadil Gonos priamy kop rovno na hlavu Čičvaru, ale Kira bol pozorný. Na ďalší vzruch si diváci museli počkať až do 38. minúty, kedy v priebehu niekoľkých sekúnd opečiatkovali konštrukciu hosťujúcej brány Regáli a Škultéty. Nedáš-dostaneš sa do bodky potvdilo o dve minúty nato, v šestnástke sa lopty zmocnil Rodák a zoči-voči Kirovi nezaváhal - 0:1.

Hneď na začiatku druhého dejstva vyslal na Lukáča strelu Regáli, avšak gólman Drustavu si s jeho pokusom poradil. O minútu nato vypálil Fečko z uhla nad. V 57. minúte odcentroval Gonos na Fečka a ten hlavičkoval mimo. Michalovčania sa dočkali v 58. minúte, Regáli pekne prihral v šestnástke Štofíkovi a útočník domáceho tímu sa nemýlil - 1:1. Prevaha MFK Zemplín sa zvyšovala a hneď v tej istej minúte poriadne natiahol Lukáča dobrou strelou opäť Štofík. Hostia pohrozili v 73. minúte, Fečko v čistej šanci hlavou namieril iba do Kiru. Vzápätí spoza šestnástky vystrelil tesne mimo Kostovčík. V 83. minúte bol pred šestnástkou domáci Hutaj a Sochanič z priameho kopu trafil presne - 2:1. Posledné slovo zápasu patrilo Harakaľovi, ktorého strela však mierila nad.

MFK Zemplín Michalovce B - FK Drustav Svidník 2:1 (0:1)

Góly: 58. J. Štofík, 83. Sochanič - 40. J. Rodák

ŽK: 5. Vaľany (Svidník)

Rozhodoval: Biroš - 200 divákov

MFK ZEMPLÍN B: Kira - D. Lorinc, A. Devečka, Sochanič, M. Hreha - V. Kostovčík, Hutaj, Dulovič (46. Mano), Škultéty - J. Štofík, M. Regáli

FK DRUSTAV: Matej Lukáč - Frančák, Harakaľ, Ľ. Horochnič, Gonos - Vaľany, M. Bučko, Paňko, Čičvara - J. Rodák (71. J. Bača), Fečko

Najbližší program MFK Zemplín:

Nedeľa 3. júna o 17.00 hod.: Krásna - Michalovce B (28. kolo)

Nedeľa 10. júna o 17.00 hod.: Michalovce B - Humenné (29. kolo)

Nedeľa 17. júna o 17.00 hod.: Spišské Podhradie - Michalovce B (30. kolo)

Zdroj: mfk zemplín



Uverejnené: 27.05.2012 14:41:02 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.