files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Iuventa Beach 2012 už o dva týždne

Už o dva týždne, od piatka 29. júna do nedele 1. júla sa na Zemplínskej Šírave v rekreačnom stredisku Kamenec, uskutoční štvrtý ročník čoraz populárnejšieho turnaja v plážovej hádzanej. Ten tento rok ponesie názov Iuventa Beach Handball. Hádzanári si v tomto roku zmerajú sily v troch kategóriách, dvoch mužských (profesionáli, amatéri) a jednej ženskej. Do turnaja sa prihlásilo viacero kvalitných družstiev a hlavne mužská časť sľubuje zaujímavé zápolenie.

Obec Kaluža propagáciu víta

Tento rok sa zmenilo dejisko turnaja. Prvé tri ročníky sa totiž uskutočnili na rekreačnom stredisku Paľkov na Sĺňave. Tentoraz sa turnaj uskutoční priamo v srdci Zemplínskej Šíravy, v rekreačnom stredisku Kamenec, ktorého správcom je obec Kaluža. „Iniciatívu priniesť turnaj do našej obec vítam. Som veľmi rád, že sa Kaluža okrem nespočetného počtu koncertov spopularizuje aj športom,“ hrdo poznamenal starosta obce Ing. Ján Čuchran. Ten sa teší aj z toho, že v rekreačnom stredisku vyrástlo moderné ihrisko, ktoré sa nebude využívať len na tento turnaj. „Som veľmi rád, že nové ihrisko po skončení turnaja nebude chátrať. Bude ho môcť totiž využívať široká verejnosť, ktorá si chce zašportovať.“

 

Prihlásených je zatiaľ 31 družstiev

Účasť na štvrtom ročníku turnaja zatiaľ prisľúbilo 31 družstiev, z tohto 21 mužských a 10 ženských. Do turnaja sa dá prihlásiť do stredy 20. júna a záujemcovia tak môžu urobiť buď na telefónnom čísle 0911871573 alebo na e-mailovej adrese anna.ondoestokova@gmail.com. „Registrujeme obrovský záujem účastníkov. V dnešný deň sa nám prihlásili ďalšie tri tímy. Už teraz ich účasť prekračuje naše očakávania. Každý záujemca o účasť musí zaplatiť poplatok 10. eur. V cene tohto poplatku je zahrnuté občerstvenie na tri dni a takisto aj účasť na bazénoch,“ uviedla jedna z organizátorov turnaja Zuzana Ondo-Eštoková. Štvrtý ročník turnaja potrvá tri dni. „Zmena oproti minulosti je tá, že sa súťažiť bude iba v dvoch kategóriách a to – mužskej a ženskej – juniorská kategória z turnaja vypadla. Pri mužoch sme sa rozhodli kategóriu rozdeliť na profesionálov a amatérov,“ poznamenala k rozdeleniu turnaja Z. Ondo-Eštoková. My len dodajme, že začiatok turnaja je naplánovaný na piatok 29. júna o 14.00, kedy sa uskutoční otvárací zápasu turnaja. Jeho vyhodnotenie sa uskutoční v nedeľu 1. júla o 17.00. „Turnaj sľubuje zaujímavú účasť. Hlavne mužská časť je už teraz poznačená kvalitou, keď sa na turnaji zúčastní súčasný neohrozený líder slovenskej extraligy Tatran Prešov. Rátame aj s účasťou mužov Michaloviec, či Košíc. V ženskej kategórii, ktorá bude oficiálnymi M-SR máme zatiaľ menšiu účasť. Kvalitou však nebude zaostávať za mužskou kategóriou. Už teraz môžem povedať, že účasť prisľúbili hráčky Poruby, či Bratislavy. Som rada, že po minuloročnej neúčasti sa na turnaji zúčastnia aj hráčky Iuventy Michalovce.“


Zoznam zatiaľ potvrdených účastníkov

Kategória muži - Profesionáli:

Tatran Prešov, Muhaza, Bad boys Prešov, Hoopla lava com, Účastníci zájazdu, Motáci, Ciudad Chuares,  AHK Dubáci, HC Šerifovia, Plážoví  inžinieri, Hc winLand Michalovce.

Kategória muži - amatéri:

Men dream team, Bořiči mýtu, Trebišov, Wings team, Mecom team, Pupkáči, Mladé kusy, Rosaldos, Ready to lose.

Kategória ženy: Táto kategória je oficiálnymi majstrovstvami Slovenska

Iuventa Michalovce, Pokratanci, Unagi team, Bad angels, Ballberies (Poruba ČR), Wait for it, Rebelky, Drink team, Miss Dream team, Prešov.



Uverejnené: 15.06.2012 10:17:15 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.