files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Hladká prehra MFK Zemplín na Gemeri

Druholigoví michalovskí futbalisti dnes popoludní odohrali druhé prípravné stretnutie. Na ihrisku konkurenčnej Rimavskej Soboty prehrali 0:3, keď už do kabín odchádzali s dvojgólovým mankom. V drese MFK Zemplín sa predstavila ďalšia nová tvár, ktorou je 24-ročný stopér Lukáš Horváth. Kmeňový hráč Spišskej Novej Vsi naposledy hosťoval v Moldave nad Bodvou.Ďalší prípravný duel odohrajú Michalovčania v sobotu 30. júna o 17. hodine v ukrajinskom Čope proti FC Karpaty Ľvov, účastníkovi najvyššej ukrajinskej súťaže.

MŠK Rimavská Sobota - MFK Zemplín Michalovce 3:0 (2:0)

Góly: Pet. Ďurica 2 (1 z 11 m), Vilkovský

MFK ZEMPLÍN: Bréda - D. Kunca, Krmpotič, L. Horváth, M. Vanák (46. Hutaj) - Kokočák (46. L. Forgáč), S. Danko (46. Podhorin), Gamkrelidze (46. Immorlano) - P. Jurčo (46. O. Špilár), Hamuľák (46. M. Regáli), Sanchez Grondona

Tréner Albert Rusnák: "Prehra o tri góly je pre nás veľmi krutá, na ihrisku to vyzeralo ináč, ako hovorí výsledok. Domáci do čoho kopli, z toho dali gól. Je lepšie dostať takúto teraz v príprave, ako v majstrovských zápasoch. Skúšali sme hráčov na rôznych postoch, prvýkrát nastúpil Horváth, ktorý nie je najhorším hráčom, vďaka svojej výške je dobrý v osobných súbojoch, ale nie je ten typ futbalistu, akého hľadáme. Vieme, na ktorých postoch nás tlačí topánka, s vedením klubu sme sa už bavili o tom, kde by sme sa potrebovali posilniť."

Zdroj: mfk zemplín



Uverejnené: 27.06.2012 23:55:05 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.