files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Iuventa zarezáva v Liptovskom Jáne

Už druhý týždeň sú hráčky Iuventy Michalovce na kondično-hernom sústredení v Liptovskom Jáne. Hráčky na tomto sústredení využívajú  nielen tunajšie horské prostredie, ale tréningy sú zamerané aj na hernú činnosť. Zverenky trénera Packu v Liptovskom Jáne pobudnú do konca tohto týždňa.

Dvojtýždňová zaberačka

Hádzanárky Iuventy Michalovce sú už druhý týždeň na kondično-hernom sústredení v Liptovskom Jáne, kde bývajú vo Wellness Hoteli Alexandra. Tento hotel sa nachádza v príjemnom tichom vysokohorskom prostredí a jeho areál hráčkam aj trénerom ponúka široké možnosti. „Musím povedať, že tento areál je veľmi krásny. Horské prostredie využívame na kondičné behy. Navyše hotel nám ponúka aj priestor na regeneráciu, keďže sú v ňom aj bazén, či sauna. Sme tu veľmi spokojní,“ skonštatoval tréner Iuventy Ján Packa, ktorý si prostredie v Liptovskom Jáne pochvaľuje.

Kondično-herné sústredenie

Sústredenie v Liptovskom Jáne je pre trénera Packu dôležité aj v tom, že hráčky nenaháňuju len kondíciu, ale pre blízkosť haly sa môžu sústrediť aj na hernú činnosť. Nejde teda o klasické kondičné sústredenie, ale o kombináciu kondično-herného sústredenia. „Aj v tom nám toto prostredie bohato vyhovuje. Máme tu síce menšiu halu, no tá sa dá využiť napríklad na rôzne cvičenia. V neďalekom Liptovskom Mikuláši máme k dispozícii aj športovú halu, v ktorej trénujeme hernú činnosť. Toto sústredenie teda pre nás spĺňa tak kondičné, ako aj herné potreby,“ poznamenal lodivod michalovského celku, ktorého teší, že ani jedna hráčka si nesťažuje na zdravotné problémy a na sústredení tak každá jedna môže zaberať naplno. My len dodajme, že päťnásobný slovenský majster v tomto prostredí pobudne do soboty tohto týždňa.

Nové hráčky dokonale zapadli

Na sústredení naplno zarezáva aj dvojica posíl Julia Snopová a Natalia Vinyuková, ktoré posilnili aktuálneho slovenského majstra pred začiatkom letnej prípravy. „Myslím si, že aj toto sústredenie im pomôže v lepšej aklimatizácii v našom klube. Obe spomenuté hráčky dokonale zapadli do kolektívu. Myslím si, že spoluhráčky ich do tímu prijali a tak Snopová, ako aj Vinyuková budú pre nás výraznými poslami. Aj preto, že do kolektívu zapadli, sústredenie plní svoj účel,“ podotkol na záver Ján Packa.

Zúčastňujú sa sústredenia: Lucia Gubiková, Adriana Medveďová, Aleksandra Krebsová, Zuzana Hollá, Terézia Szollosiová, Katarína Hvostaľová, Tatiana Trehubovová, Martina Bačíková, Lucia Tobiašová, Julia Kučerová (predtým Bachyrievová), Laura Geričová, Julia Snopová, Natalia Vinyuková, Marianna Rebičová, Patrícia Wollingerová, Dominika Horňáková, Michaela Kovaličková.

Zdroj: iuventa michalovce



Uverejnené: 17.07.2012 18:34:55
files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.