files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Na obzore ďalší turnaj v plážovej hádzanej

Plážová hádzaná je na Zemplínskej Šírave v kurze. Po úspešnom štvrtom ročníku už tradičného turnaja, ktorý sa uskutočnil koncom júna sa v rekreačnej oblasti Kamenec na novom ihrisku uskutoční ďalší turnaj. Ten tentoraz ponesie názov Sister´s after beach cup 2012. Turnaj sa začne v sobotu 28. júla zápasmi v základných skupinách a vyvrcholí na druhý deň, v nedeľu 29. júla, kedy sa uskutočnia stretnutia o celkové umiestnenie.

Sister´s after beach cup 2012

Po štvrtom ročníku turnaja v plážovej hádzanej, ktorý sa konal v rekreačnej oblasti Kamenec na Zemplínskej Šírave koncom júna, sa v tejto oblasti uskutoční aj ďalší turnaj. Ten nesie názov Sister´s after beach cup 2012. Turnaj sa uskutoční počas nasledujúceho víkendu v sobotu 28. a nedeľu 29. júla. „Druhú plážovku počas leta sme sa rozhodli zorganizovať hlavne pre obrovskú popularitu tohto športu a aj preto, že o turnaj mali záujem aj tímy, ktoré sa zúčastnili plážovky v júni,“ uviedla jedna z organizátorov turnaja Zuzana Ondo-Eštoková. „Tentoraz ale máme pre družstva strop. Turnaj sa uskutoční iba v dvoch dňoch, a tak sa do neho môže zapojiť maximálne dvadsať družstiev. V prvý deň, ktorý začína v sobotu o 9.00 sa odohrajú stretnutia v skupinách, druhý deň sa uskutočnia zápasy o celkové umiestnenia.“

Prihlásiť sa ešte dá

Aj keď sa na Sister´s after beach cup 2012 zúčastní obmedzený počet družstiev, turnaj napriek tomu sľubuje kvalitu. „V mužskej časti máme sľúbenú účasť od domácich hádzanárov Hc winLand, ktorý postaví dve družstvá. Chýbať by nemali ani nedávny majstri Slovenska v plážovej hádzanej, tím MUHAZA. Takisto očakávame tímy z Košíc, či Prešova. Ochudobnená nebude ani ženská časť, v ktorej počítame napríklad s účasťou dvojnásobného víťaza letného turnaja tímu Unagi,“ poznamenala k účasti Ondo-Eštoková, ktorá následne dodala. „Už teraz sa nám do turnaja prihlásilo sedemnásť družstiev, takže sa prihlásiť ešte dá. Záujemcovia tak môžu urobiť buď na telefónnom čísle 0911871573 alebo na e-mailovej adrese anna.ondoestokova@gmail.com.

Peter Brendza



Uverejnené: 19.07.2012 15:23:14 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.