files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dvojica hráčov MFK Zemplín v kádri SR "18"

Na slovenskú futbalovú reprezentáciu do 18 rokov čaká onedlho medzinárodná konfrontácia. Zverenci nového trénera Milana Malatinského sa v termíne 22. - 25. augusta predstavia na tradičnom turnaji v Česku s názvom Memoriál Václava Ježka. V nominácii sa ocitla aj dvojica hráčov staršieho dorastu MFK Zemplín obranca Jozef Šimko a stredopoliar Adrián Leško.

Slovenská osemnástka sa v jeho rámci stretne v základnej skupine s rovesníkmi z Ukrajiny (hrá sa v stredu 22. 8. o 17.00 h, dejiskom bude Píšť) a Maďarska (hrá sa vo štvrtok 23. 8. o 17.00 h v Brušperku). V sobotu 25. augusta sú naplánované zápasy o konečné umiestnenie. Informuje o tom oficiálna internetová stránka Slovenského futbalového zväzu (SFZ). Vlani obsadili mladí Slováci ešte pod vedením kormidelníka Petra Gergelyho konečné 4. miesto, keď v zápase o bronz prehrali s francúzskym výberom 1:3. V súčasnom kádri SR "18" figuruje osemnásť futbalistov, medzi nimi aj dvaja legionári - obranca Ľubomír Šatka z anglického tímu Newcastle United a stredopoliar David Ivan z talianskeho mužstva UC Sampdoria Janov.


V nominácii na Memoriál Václava Ježka sa ocitol aj Adrián Leško


Nominácia slovenskej futbalovej reprezentácie do 18 rokov na blížiaci sa medzinárodný turnaj tejto vekovej kategórie v Česku s názvom Memoriál Václava Ježka (22. - 25. augusta 2012):
Brankári: Róbert Bačík (AS Trenčín), Denis Kubica (FK Senica).
Obrancovia: Martin Králik (MŠK Žilina), Samuel Lacko (MFK Ružomberok), Jozef Šimko (MFK Zemplín Michalovce), Ľubomír Šatka (Newcastle United/Angl.), Jakub Kastelovič (FC Nitra).
Stredopoliari: Peter Lupčo (MŠK Žilina), Milan Škriniar (MŠK Žilina), Marek Zuziak (MŠK Žilina), Timotej Záhumenský (Dukla Banská Bystrica), Michal Kamenský (Dukla Banská Bystrica), Adrián Leško (MFK Zemplín Michalovce), Július Szöke (ŽP Šport Podbrezová), David Ivan (UC Sampdoria Janov/Tal.).
Útočníci: Tomáš Trabalík (MFK Ružomberok), Roman Sábler (AS Trenčín), Rastislav Bača (Spartak Trnava).

Realizačný tím:
Tréner: Milan Malatinský. Asistent trénera: Miroslav Guza. Tréner brankárov: Ivan Ondruška. Lekár: Tomáš Kovačic. Masér: Juraj Ludík. Technický vedúci: Jakub Kojnok

Zdroj: profutbal



Uverejnené: 10.08.2012 14:30:23 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.