files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dorastenci MFK Zemplín na úvod s prehrou

Dorastenci MFK Zemplín Michalovce prehrali v úvode turnaja Michalovce Cup so španielskym Villarrealom najtesnejším rozdielom 1:2 (1:2). O presný zásah Michalovčanov sa postaral v 17. minúte Leško, ktorý síce poslal svojich do vedenia, no hostia ešte do konca prvého polčasu gólmi Pibeho a Raula otočili skóre vo svoj prospech. Turnaj Michalovce Cup pokračuje ďalšími zápasmi vo štvrtok, keď najskôr o 17.00 proti sebe nastúpia dnešný premožiteľ MFK Zemplín Villarreal a Legia Varšava a potom v druhom stretnutí o 19.30 domáci hráči a Juventus Turín.

Prvý zápas turnaja Michalovce Cup priniesol svižný futbal z obidvoch strán. Úvod vyšiel lepšie domácim. Tí najskôr pohrozili v 17. minúte, keď loptu vybojoval Šimčák, posnul ju Koscelníkovi, no tomu šancu z päťky zlikvidoval golman Julian. O niekoľko sekúnd sa už domáci radovali. Leško krásne prenikol obranou hostí a poslal loptu do siete bezmocného brankára Villarealu. Následne začali preberať iniciatívu hostia, ktorým sa podarilo v 28. minúte po góle Pibeho vyrovnať. V 34. minúte mohol poslať Michalovce do vedenia Turik, ale jeho strelu zneškodnil golman Julian. Nedáš - dostaneš sa potvrdilo na druhej strane, keď sa po prihrávke Peňu gólovo presadil Raul.



V druhom polčase hostia kontrolovali priebeh hry. Hneď v úvode druhého dejstva sa zastreľoval Pibe, o niekoľko sekúnd nebol úspešný ani Defez. V 63. minúte mohol vyrovnať Leško, jeho strelu ale golman Julian na dvakrát kryl. Následne mohli vyrovnať Turik, aj Kolesár, ani jeden z nich však na brankára Villarrealu nevyzrel. Krátko pred koncom síce domáci hráči dosiahli vyrovnávajúci gól, no ten hlavný rozhodca Anguš pre faul na brankára hostí neuznal. Aj preto sa na úvod turnaja zrodilo najtesnejšie víťazstvo Villarrealu.

MFK Zemplín Michalovce - Villarreal CF 1:2 (1:2), na strely zo značky PK 1:2
Góly: 17. A. Leško - 28. Pibe, 35. Raul
ŽK: 20. Jose, 68. Wasa, 77. Cassano (všetci Villarreal)
Rozhodoval: Anguš - 1 350 divákov
MFK ZEMPLÍN: Kira (41. Babiák) - M. Popovič, J. Šimko, Sochanič, Šimčák (60. Škultéty) - M. Koscelník, J. Kiss (41. Grič), Turik, Lechman (48. Harvila) - A. Leško, J. Štofík (53. T. Kolesár)
CF: Julian - Miguelón, Juan, Borja Quiralt, Peňa - Pedrito (56. Wasa), Jose (56. Cassano), Marc, Defez (56. Pino) - Pibe, Raul (65. Madger)

Ďalší program turnaja:
Streda o 17.00 hod.: Villarreal - Legia Varšava, o 19.30 hod.: Michalovce - Juventus
Štvrtok o 11.00 hod.: Juventus - Legia Varšava, o 17.00 hod.: Michalovce - Legia Varšava, o 19.30 hod.: Juventus - Villarreal



Uverejnené: 14.08.2012 23:23:11
files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.