files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla v utorok privíta Prešov

Hokejistom HK Dukla Michalovce sa v príprave zatiaľ nedarí. V šiestich prípravných zápasoch vyhrali zatiaľ len raz. Naposledy síce v Sanoku podali najlepší výkon v príprave, no stačilo to iba na prehru 4:5 po samostatných nájazdoch. Zápas na ľade poľského majstra bol pre Duklu posledným na klzisku súpera. V prípravnej fáze totiž zverenci trénerskej dvojice Miroslav Ihnačák - Peter Mihaľo absolvujú už len štyri domáce zápasy. V nich najskôr privítajú už zajtra, čiže v utorok 4. septembra o 17.00 Prešov.

Zanechali dobrý dojem

Počas minulého týždňa absolvovala Dukla tri medzinárodné previerky, z ktorých vyšla zakaždým s prehrou. Najskôr jej hráči doma podľahli 7:8 po samostatných nájazdoch maďarskému Miškolcu a potom dvakrát poľskému majstrovi Sanoku. Najskôr to bolo 3:7 na domácom ľade a potom aj na klzisku súpera, kde prehrali 4:5 po samostatných nájazdoch. „V tomto stretnutí sme podali najlepší výkon v príprave,“ uviedol športový riaditeľ Dukly Peter Tirpák, podľa ktorého hráči Dukly boli poľskému majstrovu vyrovnaným partnerom. „Neboli sme slabším tímom. Bol to vyrovnaný zápas s otvoreným koncom. Nakoniec domáci hokejisti v samostatných nájazdoch strhli víťazstvo na svoju stranu. No aj napriek prehre sme zanechali dobrý dojem, pretože náš výkon ocenil po zápase aj súper,“ pokračoval športový riaditeľ Dukly. Z Dukly sa strelecky presadili Cmorej, Čavrk a dvakrát Čížek, ktorý sa vrátil do zostavy po zranení.

Káder skoro uzavretý

Stretnutie na ľade poľského majstra absolvovala aj dvojica mladíkov z extraligovej Žiliny. Pre fanúšikov Dukly je známejším menom Ján Šeliga, ktorý tu pôsobil aj v minulej sezóne. Spolu s ním z extraligového celku do Zemplína prišiel aj útočník Jakub Linet. „Obaja zanechali dobrý dojem. Šeliga podľa môjho názoru v Žiline počas prípravy výkonnostne aj fyzicky povyrástol. Prínosom bol aj mladý útočník Linet. S obidvoma sme predbežne dohodnutí, a tak pravdepodobne ostávajú,“ poznamenal Peter Tirpák, podľa ktorého je káder príchodom týchto dvoch mladíkov prakticky uzavretý. „Máme štyri plné formácie, takže veľké zmeny už naozaj nepredpokladám. Nanajvýš podpíšeme ešte jedného golmana,“ uzavrel debatu športový riaditeľ Dukly. My len dodajme, že Dukla teraz absolvuje štyri domáce prípravné zápasy. Postupne v nich privíta už v utorok 4. septembra Prešov, v piatok Bardejov (začiatok stretnutia je kvôli zápasu Tipos Extraligy hádzanárov Michalovce - Považská Bystrica presunutý na 16.30), na budúci týždeň aj poľský Nowy Targ a v generálke na prvú ligu Trebišov.

Ďalší program Dukly v príprave

7. 9. 16.30: Michalovce - Bardejov

11. 9. 17.00: Michalovce - Nowy Targ

14. 9. 17.00: Michalovce - Trebišov (generálka)

Peter Brendza



Uverejnené: 03.09.2012 17:45:49 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.