files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín so štvrtou prehrou v rade

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce prehrali v zápase 9. kola na domácej pôde so Sencom 0:2 (0:0). Hostia v druhom polčase domácim vystavili lekciu z efektivity, keď svoje dve šance pretavili na dva góly Štyvara a Držíka. Michalovčania tak zaznamenali štvrtú prhru v rade a dostali sa tak do výsledkovej krízy. Tú budú môcť zverenci trénera Alberta Rusnáka prelomiť na budúcu sobotu, keď v rámci 10. kola nastúpia na ihrisku Rimavskej Soboty. Doma ich opäť uvidíme presne o dva týždne, keď v sobotu 29. septembra o 19.30 privítajú nováčika zo súťaže Šamorín.

Solídna divácka návšteva videla zápas dvoch rozdielnych polčasov. V tom prvom mali viac z hry domáci, ktorí však z optickej prevahy dokázali vyťažiť len minimum. Už v ôsmej minúte pohrozil hlavičkou Danko. O sedem minút neskôr centroval Sedlák a Hamuľákova hlavička skončila takisto v náručí golmana Kollára. Chvíľu nato pálil nebezpečne aktívny Danko, no Kollár si s jeho strelou na dvakrát poradil. V 32. minúte mohli ísť domáci futbalisti do vedenia, keď sa na bránu Senca rútil Hamuľák, no ten svoje sólo zakončil len do vybiehajúceho Kollára.

Druhé dejstvo už patrilo hosťom. Tí prevzali taktovku zápasu do svojich rúk a Michalovčanom ukázali lekciu z efektivity. V 53. minúte poslal center do šestnástky domácich Tomášek a Štvyar presnou hlavičkou otvoril skóre - 0:1. O deväť minút neskôr už bolo rozdiel v skóre dvojgólový, keď center Senca odvracala obrana domácich len k Držíkovi, ktorý mieril z hranice šestnástky presne k žrdi - 0:2. Domáci sa v závere snažili niečo spraviť s výsledkom, no Garel z dobrej pozície preloboval nielen brankára hostí, ale aj bránu. V závere ešte mohol zvýšiť vedenie Senca Štyvar, no namieril iba do domácich obrancov. Na druhej strane zase neuspel ani striedajúci Regáli, ktorého strela len tesne minula brvno seneckej brány. Michalovskí futbalisti tak zaznamenali štvrtú prehru v rade a ešte viac prehĺbili krízu, ktorá ich postihla po 5. kole.   

MFK Zemplín Michalovce - ŠK SFM Senec 0:2 (0:0)
Góly: 53. Štyvar, 62. I. Držík.
ŽK: 90+. Jakubovie.
Rozhodoval: Straka (Mikulaj, Kubačka).
Divákov: 1420.

MFK ZEMPLÍN: Bréda - Perez, Vernon, Korijkov, T. Sedlák - Zonzon - Garel, S. Danko (56. Torres De Oliveira), Kovaľ (72. Gamkrelidze), P. Jurčo - M. Hamuľak (67. M. Regáli)

ŠK SFM: Š. Kollár - Karč, Polgár, Trajcsik, T. Hanzel - Belkovics (87. Jakubovie), Martin Mikulič, I. Držík (80. Lapin), J. Tomášek (90. Krátky) - Peňaška, Štyvar

Najbližší program MFK Zemplín:
Sobota 22. septembra o 15.00 hod.: Rimavská Sobota - Michalovce (10. kolo)
Sobota 29. septembra o 19.30 hod.: Michalovce - Šamorín (11. kolo)
Sobota 6. októbra o 14.30 hod.: Dubnica nad Váhom - Michalovce (12. kolo)



Uverejnené: 15.09.2012 22:15:53
files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.