files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín doma s bezgólovou remízou

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce remizovali v zápase 11. kola II. futbalovej ligy na domácej pôde s nováčikom súťaže Šamorínom 0:0. Michalovskí futbalisti tak doma nevyhrali už tretí zápas v rade. Zverenci trénera Alberta Rusnáka sa najbližšie predstavia v sobotu 6. októbra na pôde Dubnice. Doma ich opäť uvidíme v sobotu 13. októbera, kedy na domácom ihrisku už o 17.30 pirvítajú ďalšieho nováčika súťaže Ružinú.

Michalovčania sa od úvodu usadili na polovicu hostí. Paradoxne však Šamorínčania vyslali ako prví v zápase strelecký pokus, ale Pelegrínyho pokus putoval vysoko nad Jenčovu bránu. V 9. minúte vystrelil z ľavej strany tvrdo kapitán MFK Zemplín Jurčo, obrancovia loptu nepríjemne tečovali a gólman Pentek ju s námahou vyrazil. O tri minúty nato odcentroval Jurčo na hlavu Regáliho, ktorý však namieril nad bránu. Domáci mali veľký tlak a v 18. minúte sa dostával do šance Kovaľ, ale v dobrej pozícii dlho váhal so streľbou, až sa dostal z uhla. Po polhodine hry ten istý hráčvypálil z veľkej diaľky tesne vedľa. V 35. minúte zahral priamy kop Garel a tečovaná lopta skončila na bočnej sieti. Krátko nato Kovaľ z otočky namieril iba do brankára. V závere polčasu dali o sebe vedieť aj hostia, najprv Pelegríny strelou z prvej netrafil a následne spálil najväčšiu šancu svojho mužstva Kuba, ktorého po peknom prieniku Mezovského vychytal v čistej šanci Jenčo.

V 54. minúte vystrelil z obrovskej diaľky Kuba, ale namieril rovno do michalovského gólmana. Krátko po hodine hry Jurčo z uhla prudko vypálil vedľa šamorínskej svätyne. V 67. minúte si Ležaić zasekol domáceho obrancu, ale vystrelil do Jenča. Z následného protiútoku napriahol z 25 metrov Garel a jeho parádnu strelu končekmi prstov s veľkou námahou vytlačil Pentek na rohový kop. O chvíľu nato vyslali na hosťujúcu bránu strelecké pokusy Garel a Kovaľ, gólman FC ŠTK 1914 však bol pozorný. Rozhodnutie mohlo padnúť v 76. minúte, keď sa po Kovaľovom vysunutí dostal pred brankára striedajúci Hamuľak, ale v tutovke vystrelil iba do jeho nôh. V závere hostia kúskovali hru v 90. minúte sa dostal ešte k zakončeniu Perez, no jeho tečovanú strelu z hranice šestnástky chytil gólman Pentek.

MFK Zemplín Michalovce - FC ŠTK 1914 Šamorín 0:0

ŽK: 74. Zonzon - 11. Borbély, 88. A. Ceesay

Rozhodoval: Jaška - 1 380 divákov

MFK ZEMPLÍN: T. Jenčo - Perez, Vernon, Korijkov, T. Sedlák - Zonzon - Garel, Kovaľ, Torres De Oliveira (59. Immorlano), P. Jurčo (75. Gamkrelidze) - M. Regáli (59. M. Hamuľak)

FC ŠTK 1914: J. Pentek - Kopúň, M. Staško, A. Ceesay, Fulmek - Mezovský, B. Borbély (77. Kučera), Pelegríny, Marušin, Ležaić (90+. Čermák) - J. Kuba

Najbližší program MFK Zemplín:

Sobota 6. októbra o 14.30 hod.: Dubnica nad Váhom - Michalovce (12. kolo)

Sobota 13. októbra o 17.30 hod.: Michalovce - Ružiná (13. kolo)

Sobota 20. októbra o 14.00 hod.: Liptovský Mikuláš - Michalovce (14. kolo)

Zdroj: mfk zemplín



Uverejnené: 30.09.2012 16:16:26 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.