files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Hokejový boom pokračuje - Dukla triumfovala aj na Považí

Hokejisti HK Dukla Michalovce ťahajú víťaznú sériu aj naďalej. Po tom, čo v prvom kole nestačili na Topoľčany (2:3 po s.n.) sa im podarilo vyhrať následných päť zápasov. V 6. kole I.hokejovej ligy sa im podarilo vyhrať aj na ľade Považskej Bystrice, kde triufmovali po výsledku 4:6 (2:2,1:2,1:2). O góly Dukly sa podelili Šechný, Chovan, Drotár, Cmorej, Čížek a Kmiť. Michalovčania sa tak udržali na prvom mieste tabuľky. Zverenci trénera Miroslava Ihnačáka sa najbližšie predstavia doma, keď v nedeľu 7. októbra o 17.00 privítajú Prešov.


Považania nastupovali na zápas s dvoma výhrami v rade a v tejto bilancii chceli pokračovať aj proti Dukle. Skóre zápasu otvoril v 10. minúte Kluka. Dukle sa ale v priebehu dvoch minút podaril obrat, keď najskôr na  - 1:1 vyrovnával kapitán Šechný a potom v presilovej hre poslal Michalovce do vedenia Chovan - 1:2. Zverencov trénera Ihnačáka následne mierne zablokoval Vorobel, ktorý po faule laktom dostal trest 5+ DKZ. Presilovú hru sa domácim hokejistom podarilo využiť, keď sa presadil Vereš - 2:2.

V 25. minúte putoval predčasne do šatní ďalší hráč Dukly, keď bol na 5+DKZ vylúčený za napadnutie hlavy a krku Fajčák. Domácim hokejistom sa ale dlhú presilovku využiť nepodarilo. Navyše, v následnej presilovke Dukly sa presadil Drotár - 2:3. V 33. minúte už Dukla viedla o dva góly, keď  Chovanovu prihrávku na gól zúžitkoval Cmorej - 2:4. Domácim sa do konca druhej časti podarilo streliť kontaktný gól, potom čo sa presadil Koleda. Tesne pred koncom putoval predčasne do šatni další hráč, keď na 5+DKZ bol za faul lakťom vylúčený domáci Filo.

Dukla ale rozdelenú päťminútovú presilovku nevyužila. Domáci hokejisti mali ideálnu príležitosť na vyrovnanie v 43. minúte, potom čo na trestnú lavicu putoval Kmiť. Považanom sa však aj za prispenia Kuraliho vyrovnať nepodarilo. Duklu definitívne upokojil sedem minút pred koncom presným zásahom Čížek - 3:5. Považskej Bystrici sa síce podarilo Bujdákom znížiť na - 4:5, no to nič nezmenilo na tom, že Dukla si z Považia odviezla tri body. Presne štyri sekundy pred koncom pečatil víťazstvo Dukly Jaroslav Kmiť - 4:6.

HK 95 Považská Bystrica - HK Dukla Michalovce  4:6 (2:2,1:2,1:2)
Góly: 10. Kluka (Valach, Hriňa), 17. Vereš (Kluka, Valach) pres/1, 37. Koleda - 13. Šechný (Drotár, Šeliga), 15. Chovan (Cmorej) pres/1, 30. Drotár (Hrubý, Šechný) pres/1, 33. Cmorej (Chovan), 53. Čížek (Palovčík)
Vylúčení: 4:2, navyše Filo (P.B.) 5+DKZ faul lakťom - Vorobel (M) 5+DKZ faul lakťom, Fajčák (M) 5+DKZ NAPH_K.
Presilovky: 1:2.
Oslabenia: 0:0.
Rozhodovali: Matula - J. Šťastný, Drblík.
Divákov: 200.

Pov. Bystrica: Bačíkovský - Hriňa, Pozník, Filo, Vereš, Kocian, Niník, Buček - Lipták, Slávik, Koleda - Kluka, Ftorek, Valach - Majerík, Čičala, Bujdák - Kudelj, Krupa.
Michalovce: Kurali - Žemba, Hrubý, Š. Rusnák, Vorobel, Šeliga, Chovan, Gavura, Vojtaššák - Kmiť, Šechný, Drotár - Fajčák, Palovčík, Čížek - Zorvan, Linet, Cmorej - Šimčák, Banovský.

Najbližší program HK Dukla:
Nedeľa 7. október 17.00: Michalovce - Prešov  (7.kolo)
Utorok 9. október: Spišská Nová Ves - Michalovce (8.kolo)
Piatok 12. október 17.00: Michalovce - Detva (9.kolo)
Utorok 16. október: Trnava - Michalovce (10.kolo)
Piatok 19. október 17.00: Michalovce - Liptovský Mikuláš (11.kolo)
Utorok 23. október: Topoľčany . Michalovce (12.kolo)
Piatok 26. október 17.00: Michalovce - Trebišov (13.kolo)
Nedeľa 28. október: Senica - Michalovce (14.kolo)



Uverejnené: 05.10.2012 20:21:26 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.