files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín triumfoval v Dubnici

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce triumfovali v 12. kole II. futbalovej ligy na pôde Dubnice 2:1 (2:0. O ich presné zásahy sa ešte v prvej desaťminútovke postarali Jurčo a Torres. Michalovčania sa najbližšie predstavia na domácom ihrisku, keď v sobotu 13. októbra už o 14.30 privítajú nováčika súťaže z Ružinej.

Hostia, ktorí nastúpili na stretnutie aj s uzdraveným Lubošom Hruškom, mali raketový vstup. Najskôr síce v 2. minúte brankár Maťašovský zneškodnil jedovku Vanáka, no o minútu neskôr bol proti kapitánovi MFK Zemplín Pavlovi Jurčovi bezmocný - 0:1. Domáci hráči kontrovali nebezpečnou hlavičkou Grabeža. V 9. minúte sa Michalovčania radovali po druhýkrát. Do pokutového uzemia prenikol Regáli, domáca obrana ho zastavila nedovolene, hlavný rozhodca Samotný neváhal a ukázal na biely bod. Z toho sa nemýlil Torres, ktorý si tak v Michalovciach otvoril strelecký účet - 0:2. Michalovčania aj naďalej pokračovali v aktívnej hre a v 22. minúte Jurčova strela len tesne minula bránu domácich. V 35. minúte sa snažila udrieť Dubnica, keď strelu Grabeža do šibenice zneškodnil Jenčo. Na druhej strane zase nebezpečne pálil Jurčo. S Michalovčanmi hrala v 41. minúte aj šťastena, potom čo Šupáková strela opečiatkovala brvno Jenčovej brány.

V úvode druhého polčasu mohli hostia poistiť svoje vedenie. Nádherný prízemný center nesklepol De Oliveira do siete, pretože bol v ofsajde, skúsene však loptu prenechal Jurčovi, ktorý prízemnou strelou trafil iba Maťašovského. Hostia ďalej hýrili aktivitou. V 67. už mohli vyhrávať trojgólovým rozdielom, no strelu Sedláka zastavilo brvno Maťašovského brány. Domácim hráčom sa v 73. minúte podarilo skorigovať výsledok, keď presne napriahol striedajúci Bilovský - 1:2. Michalovčanov mohol v 82. minúte definitívne upokojiť Regáli, no ten samostatný nájazd zakončil len do bočnej siete Maťašovského brány. Záver zápasu síce patril domácim, ale Michalovčania v pohode ubránili jednogólové vedenia a tešia sa tak zo zisku troch bodov.

MFK Dubnica - MFK Zemplín Michalovce  1:2 (0:2)
Góly: 73. Bilovský - 3. Jurčo, 9. Torres (11m)
Žlté karty: 10. Čiernik, 39. Maťašovský, 50. Augustíni, 90. Urban - 30. Peres, 68. Sedlák, 70. Regáli    
Rozhodovali: Samotný - O. Brendza, Čajka.
Divákov:

Dubnica: Maťašovský - Čiernik, Beňo, Šupák (46. Brigant), Masaryk (57. Bílovský) - Augustíni, Grabež, Urban, Božoň - Jakúbek, Svorada (57. Šmahajčík)
Michalovce: Jenčo - Peres, Hruška, Korijkov, Vanák - Sedlák - Jurčo, Kovaľ, Torres (61. Danko), Garel (48. Kunca) - Regáli (87. Čarnota)

Najbližší program MFK Zemplín:
Sobota 13. október o 14.30: Michalovce - TJ Baník Ružiná (13. kolo)
Sobota 20. október: MFK Tatran Liptovský Mikuláš - Michalovce (14. kolo)
Sobota 27. október o 17.30: Michalovce - Slovan Duslo Šaľa (15. kolo)
Sobota 3. november: Partizán Bardejov - Michalovce (16. kolo)
Sobota 10. november o 17.30: Michalovce - FK DAC 1904 Dunajská Streda (17. kolo)
Sobota 17. november: ŽP Šport Podbrezová - Michalovce (18. kolo)
Sobota 24. november o 17.30: Michalovce - MFK Dolný Kubín (19. kolo)



Uverejnené: 06.10.2012 16:28:25 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.