files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Tesná prehra Dukly

Hokejisti HK Dukla Michalovce prehrali v stretnutí 16. kola I. hokejovej ligy na ľade Bardejova tesne 3:4. O presné zásahy Michalovčanov sa postarali novic Macejka, Drotár a Fajčák. Zverenci trénera Miroslava Ihnačáka pred reprezentačnou prestávkou odohrajú ešte jeden zápas, v ktorom v nedeľu 4. novembra o 17.00 privítajú Považskú Bystricu.

Filip Macejka sa uviedol gólom

Michalovskí hokejisti nastúpili na stretnutie už aj s novou posilou Filipom Macejkom, ktorý naposledy pôsobil v Poprade. Tento útočník sa uviedol už v trinástej sekunde, keď skóroval po prihrávke Šechného spoza brány - 0:1. Následne sa hra rozkúskovala troma vylúčeniami v priebehu jednej minúty. V 6. minúte mohli domáci vyrovnať. Nagy prenechal puk Valchařovi, no jeho strelu vyrazil Kurali vyrazil do bezpečia. Nastávajúce minúty priniesli tlak Dukly, ktorý však druhý gól v sieti Martona nepriniesol. Najprv si na bardejovskom golmanovi vylámal zuby Zorvan, po ňom neuspel Palovčík a nakoniec ani navrátilec do zostavy Kmiť. Za nevyužité šance prišiel trest. Dancsák našiel úplne voľného Valchařa, pre ktorého nebolo problém posunúť puk do opustenej brány - 1:1. O necelé dve minúty už hostia viedli. Na trestnú lavicu putoval Drotár a jeho vylúčenie hráči Bemaca potrestali Bochňom - 2:1. Vedúci gól dal domácim krídla. Najskôr nevyužil dobrú streleckú príležitosť Halás a po ňom trafil Sabol pravú žŕdku Kuraliho brány. Tlak Bardejova vyvrcholil v 18. minúte, keď Hričina osamotený medzi kruhmi namieril presne pod brvno Kuraliho brány - 3:1.  

Na začiatku druhej tretiny mali viac z hry hostia. Najskôr Žembovu bombu Marton na dvakrát kryl a potom sa nepresadil ani Palovčík. V 32. minúte po Hrubého strele dorážal Kmiť, jeho pokus iba prekĺzol celým bránkoviskom. Tlak Dukly mohol priniesť osoh aj o minútu neskôr, keď po Macejkovej strele zvonila žrď Martonovej brány. V 34. minúte však už tlak Dukly priniesol svoje ovocie, potom čo Drotárová strela prekĺzla Martonovi pod betónmi - 3:2. Odpoveď domácich nenechala na seba dlho čakať. Valentín si najskôr položil Kuraliho a zasunul puk do opustenej michalovskej brány - 4:2. Krátko pred koncom druhej tretiny mal počas presilovky gól na hokejke opäť Drotár, no puk nakoniec v sieti Bardejova neskončil.

Michalovský golman dal o sebe vedieť na začiatku záverečnej časti, keď betónom zneškodnil nebezpečný pokus Halása. Na druhej strane sa do čistej šance dostával Fajčák, ktorý však po blafáku minul Martonovu bránu. Aj v nasledujúcich minútach mala viac z hry Dukla, Marton však svojich držal nad vodou. Bardejovského golmana neprekonal v 49. minúte ani Kmiť. O minútu neskôr už ale kapituloval. Fajčák si nakorčuľoval medzi kruhy a jeho strela z prvej skončila v Martonovej sieti - 4:3. Dukla mohla vyrovnať v 52. minúte, keď Šechný zatiahol puk do útočného pásma, posunul ho Kmiťovi, jeho strelu ale Marton na dvakrát chytil. Na druhej strane pohladil Kuraliho lapačku tvrdou strelou Valchař. V závere si Michalovčania vytvorili obrovský tlak, no gól sa im nepodarilo streliť ani z viac ako minútovej power - play.

HC Bemaco 46 Bardejov - HK Dukla Michalovce  4:3 (3:1, 1:1, 0:1)
Góly: 11. Valchař (Dancsák, Knap), 13. Bochňa (Šimo, Sabol) pres/1, 18. Hričina, 35. Valentín (Piatak) - 1. Macejka (Šechný), 34. Drotár (Kmiť), 51. Fajčák (Vorobel, Palovčík)
Vylúčení: 6:6, navyše Marton (B) 10. min NES_P.
Presilovky: 1:0.
Oslabenia: 0:0.
Rozhodovali: Lauff - Blanďa, Beluška.

Bardejov: Marton: Valentín, Krčula, Bochňa, Tkáč, Mojdiš, Hoďa - Valchař, Piatak, Stríž - Hričina, Sabol, Nagy - Halás, Dancsák, Mihalič - Česelka, Belušár.

Michalovce: Kurali - Žemba, Hrubý, Š. Rusnák, Vorobel, Chovan, Šeliga, Halapy - Kmiť, Šechný, Macejka - Fajčák, Palovčík, Drotár - Zorvan, Linet, Čavrk - Banovský, Šimčák.

Ďalší program HK Dukla:
Nedeľa 4. november 17.00: Michalovce - Považská Bystrica (17. kolo)
Utorok 13. november: Prešov - Michalovce (18. kolo)
Piatok 16. november 17.00: Michalovce - Spišská Nová Ves (19. kolo)
Nedeľa 18. november: Detva - Michalovce (20. kolo)
Utorok 20. november 17.00: Michalovce - Trnava (21. kolo)
Piatok 23. november: Liptovský Mikuláš - Michalovce (22. kolo)
Utorok 27. november 17.00: Michalovce - Topoľčany (23. kolo)
Piatok 30. november: Trebišov - Michalovce (24. kolo)
Nedeľa 2. december 17.00: Michalovce - Senica (25. kolo)



Uverejnené: 02.11.2012 19:55:08 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.