files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

V sobotu zažijú Sečovce hokejbalový sviatok

V sobotu 10. novembra sa v Sečovciach uskutoční ďalší z turnajov, ktorý organizuje miestny hokejbalový klub, pod názvom Fany Sport Cup. Turnaja sa tentokrát zúčastní päť družstiev, ktoré si zahrajú medzi sebou každý s každým. Pre víťazov sú pripravené hodnotné ceny. Kto má teda záujem na bohatú hokejbalovú porciu, turnaj sa uskutoční v sobotu od 9.00 na ihrisku ZŠ Komenského v Sečovciach.

Z turnaja chcú tradíciu

Takýto mužský turnaja nie je pre organizátorov úplne novým. Obdobný totiž už organizovali v máji tohto roku a keďže sa im pilotný ročník vydaril, chcú v ňom pokračovať aj ďalej. „Fany Sport Cup sme sa rozhodli organizovať hlavne preto, že na východe Slovenska je takýchto hokejbalových turnajov málo. Boli sme veľmi spokojný s prvým ročníkom, a tak sme sa rozhodli turnaj zopakovať. Keďže je to už po druhýkrát, ja by som bol veľmi rád, keby sme mali možnosť robiť aj ďalšie takéto projekty a urobili by sme z neho tradíciu,“ uviedol jeden z organizátorov turnaja Slavomír Kramer, ktorý nám hneď aj vysvetlil, o aký turnaj ide. „Je to mužský turnaj, no zúčastnia sa na ňom aj chlapci s vekom do 18 rokov,“ podotkol Kramer. Ten sa na turnaji podieľa organizačne s viacerými jeho spoluhráčmi s tímu HCB Sečovce. „Samozrejme, sám by som to nezvládol. Do organizácie okrem svojich rodičov zapájam aj mojich spoluhráčov a turnaj by sa takisto neuskutočnil bez našich sponzorov, ktorým chcem týmto vysloviť vďaku.“

Každý s každým

Fany Sport Cup sa uskutoční v sobotu a jeho začiatok sa plánuje na 9.00. Do turnaja sa tentokrát zapojí päť tímov HbC Red Wings Sečovce, HbK Podhorany, HbK Senators Trebišov, HbK Adler Trebišov a HK Dorast Michalovce. „Tieto tímy odohrajú zápasy každý s každým. Po týchto zápasoch sa uskutoční slávnostné vyhlásenie víťazov, pre ktorých sú pripravené hodnotné ceny, ktoré sme pripravovali s hlavným sponzorom turnaja Fany Sport Prešov,“ dodal jeden z organizátorov turnaja.

Propozície turnaja:

Účastníci: HbC - Red Wings Sečovce, Hbk Podhorany, Hbk Senators Trebišov, Hbk Adler Trebišov, HK Dorast Michalovce.

Hrací čas: 2x12 minút, podľa hokejbalových pravidiel

Peter Brendza



Uverejnené: 08.11.2012 13:57:38 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.