files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Baskebalistky podľahli Bardejovu

Michalovské basketbalistky prehrali v stretnutí 4. kola II. basketbalovej ligy skupina Východ na vlastnej palubovke s celkom Bardejova 49:59 (19:27). Michalovčanky sa najbližšie predstavia v Spišskej Belej, doma ich opäť uvidíme počas víkendu 1. - 2. decembra, kedy privítajú Union Košice.

1.BK D Michalovce - BKM  Bardejov  49:59 (12:13, 7:14, 11:19, 19:13)

Strelci: Fiedlerová 16,  V. Vargová 10, P. Vargová  a Jurášková po 8

Tréner družstva Ladislav Janošov: "Dievčatá sa prakticky prvýkrát od začiatku sezóny stretli  skoro v kompletnej zostave, teda aj s Juráškovou a V.Vargovou, ale tento zápas sa im vôbec nevydaril. Zaznamenali sme tak už svoju druhú domácu prehru. V tomto stretnutí  sa  moje hráčky počas celého zápasu nedokázali zbaviť akéhosi krča, ktorý im zväzoval ruky, i nohy a situácie v hre riešili nesprávne, často neskoro, či príliš okato a veľmi čitateľne, čo ambiciózny a rýchlejší, a hlavne bezstarostnejší súper dokonale využíval. Naším dievčatám sa čím ďalej, tým  menej darilo skoro vo všetkých činnostiach a vôbec si nevedeli poradiť s kapitánkou hostí Kuhajdíkovou, ktorá okrem toho, že absolútne kraľovala pod obidvoma košmi v doskoku, dala ešte aj  23 bodov. Veľmi zaujímavým a sledovaným kritériom v zápase bolo tiež celkove množstvo faulov obidvoch družstiev, kedy nášmu  družstvu  odpískali rozhodcovia 26 faulov, po ktorých hádzali hostky  nie menej ako 35 trestných hodov, čo je dosť aj na dva zápasy. Pričom naše domáce  družstvo pri 16 fauloch hostí hádzalo trestných hodov 9 ... V našom družstve  sa postupne prejavovala obava, že  niečo pokazíme  ešte  viac, dievčatá nevedeli ako majú brániť a  báli sa už aj vystreliť, ponúkali sa k streľbe, čo väčšinou viedlo k tomu, že sme strieľali pod tlakom časového limitu a  teda väčšinou zle. Nepomohli ani časté striedania, ani rôzne kombinácie a okrem Fiedlerovej a Veroniky Vargovej,  ostatné hráčky neodohrali svoj zvyčajný štandard.  Súper,  ktorý hral bez zábran a obáv, prejavil viac túžby po víťazstve ako naše hráčky a zvíťazil vcelku zaslúžene."

 



Uverejnené: 12.11.2012 13:13:11

Fatal error: Allowed memory size of 536870912 bytes exhausted (tried to allocate 32 bytes) in /data/c/c/cce2f648-a924-4e5d-bcd4-7adf9f66146e/chemkostavarena.sk/sub/novinyzemplina/clanky.php on line 623