files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín v Podbrezovej kapituloval

Futbalisti MFK Zemplín prehrali v súboji 18. kola II. futbalovej ligy na pôde lídra súťaže z Podbrezovej 0:2. Domáci hráči o svojom víťazstve rozhodli už v prvom polčase, keď Jenča v bráne MFK Zemplín najskôr prekonal v 29. minúte Vaščák a o desať minút neskôr aj Tubonemi. Zverenci trénera Albert Rusnáka sa s jesennou časťou rozlúčia budúcu sobotu, kedy o 17.30 privítajú v poslednom jesennom kole celok Dolného Kubína.

Hneď v úvode poslal do šestnástky hostí center Harvilko, ale Vaščák naň nedosiahol. V 7. minúte bol v akcii opäť Harvilko, keď spoza pokutového územia vystrelil vedľa brány. Potom sa osmelili aj Michalovčania, Kuncovu strelu zblokoval domáci obranca Minčič. Následne nezapršalo ani po dvoch rohových kopoch hostí. Skóre zápasu sa prvýkrát menilo tesne pred uplynutím polhodiny hry, po akcii Pančíka sa pätičkou presadil Vaščák a poslal ŽP Šport do vedenia - 1:0. O desať minút už domáci viedli dvojgólovým rozdielom, tečovaná strela Tubonemiho skončila v sieti brankára Jenča - 2:0.

Hneď po zmene strán sa dostal do zakončenia Tubonemi, avšak Jenčo jeho strelu zneškodnil. V 55. minúte poslal odrazenú loptu vedľa brány Greško a o tri minúty nenamieril medzi tri žrde ani Pančík, ktorý vypálil nad. V 65. minúte vytiahol parádny zákrok michalovský gólman, ktorý zneškodnil priamy kop Pančíka z 18 metrov. Za Michalovce odpovedal strelou Garel, ktorú však zblokoval Minčič. Tesne pred koncom našiel striedajúci Szöke Kožičku, s ktorého slabou strelou si Jenčo poradil. V 90. minúte Kožičkov center doletel až ku Kochanovi, ale ten minul michalovskú bránu. Podbrezová tak zvíťazila nad Zemplínčanmi o dva góly.

ŽP Šport Podbrezová - MFK Zemplín Michalovce 2:0 (2:0)

Góly: 29. B. Vaščák, 39. Tubonemi

ŽK: 12. Kovaľ, 85. M. Vanák (obaja Michalovce)

Rozhodoval: Michlian - 619 divákov

ŽP ŠPORT: Hanák - Andrič, Nosko, Minčič, V. Greško - Kupčík - J. Pančík (87. Szöke), Kochan, Harvilko - B. Vaščák, Tubonemi (82. Kožička)

MFK ZEMPLÍN: T. Jenčo - Perez (59. J. Čarnota), L. Hruška, Podhorin, M. Vanák - Garel, Gamkrelidze, Kovaľ (77. A. Leško), S. Danko (52. T. Sedlák) - P. Jurčo, D. Kunca

Najbližší program MFK Zemplín:

Sobota 24. novembra o 17.30 hod.: Michalovce - Dolný Kubín (19. kolo)

Zdroj: mfk zemplín



Uverejnené: 17.11.2012 15:12:52 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.