files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín sa rozlúčil remízou

Futbalisti MFK Zemplín remizovali v zápase 19. kola na domácej pôde s Dolným Kubínom 1:1, keď na gól hosťujúceho Jurkyho v 37. minúte, odpovedal vyrovnaním v 66. minúte český stopér v službách MFK Libor Hruška. Pre michalovských futbalistov bol tento zápas posledným v jesennej časti a najbližšie ich tak uvidíme až v budúcom roku. Michalovčania budú zimovať na siedmom mieste tabuľky, keď v jesennej časti dosiahli v devätnástich zápasoch dvadsaťšesť bodov. 

Diváci videli v jesennej derniére MFK Zemplínu iba priemerný futbal, ktorý sotva uspokojil prítomných divákov. Hostia, ktorí pricestovali iba s dvoma náhradníkmi na lavičke, sa od začiatku zamerali na pevnú defenzívu, z ktorej vyrážali do rýchlych protiútokov. Už v 7. minúte však mohli vyhrávať. Chybu domáceho stopéra Hrušku ale Kliment nepotrestal. Na druhej strane mali síce domáci futbalisti loptu viac na svojich kopačkách, vyložené šance však neprichádzali. Michalovčania sa tak zamerali hlavne na strely z diaľky. Najskôr to skúšal Kunca a po ňom sa tvrdou strelou prezentoval aj Garel. Francúzsky legionár bol v hre aj v 17. minúte, jeho prudká strela ale minula bránu. Do tretice dal o sebe Garel vedieť v 24. minúte, keď jeho projektil len tesne minul bránu hosťujúceho Trabalíka. V 37. minúte z ničoho - nič udreli hostia. Pri štandartke a centri Podolského do pokutového územia sa dostal k lopte Jurky, ktorý nezadržateľne otvoril skóre zápasu - 0:1.

Do druhého polčasu poslal tréner Rusnák namiesto nevýrazného Regáliho na hrot Leška a ten do hry Michalovčanov priniesol nový vietor. Spolu s ďalším striedajúcim Immorlanom bol dnes svetlejším zjavom na strane domácich. Od úvodu druhého dejstva, mali viac z hry domáci. Paradoxne, v 54. minúte mohli opäť skórovať hostia. Kutlíkovú strelu ale Jenčo s námahou vytlačil na rohový kop. V 66. minúte konečne gólovo udreli domáci. Po rohovom kope a chybe hosťujúceho golmana Trabalíka sa k lopte dostal stopér Hruška, ktorý prestrelil na bránkovej čiare obrancu Oravákov a vyrovnal na 1:1. Domáci futbalisti si po vyrovnávajúcom góle síce vytvorili optický tlak, no gólovú šancu si vypracovali iba jednu. V 78. minúte mohol rozhodnúť o ich víťazstve Hamuľák, ktorý sa dostal k odrazenej lopte po strele Leška, Trabalík v bráne Dolného Kubína však tentoraz napravil svoju chybu z pred prvého gólu a jeho strelu reflexívne vyrazil na rohový kop. V závere mohol zmraziť domácich fanúšikov striedajúci Holub, ktorý však v čistej šanci hlavou netrafil bránu domáceho Jenča.

MFK Zemplín Michalovce - MFK Dolný Kubín 1:1 (0:1)
Góly: 67. L. Hruška - 37. Jurky
ŽK: 37. D. Kunca, 67. L. Hruška, 77. Podhorin - 43. Drengubiak, 45. Kutlík, 47. Sivčevič
Rozhodoval: Fajčík - 650 divákov

MFK ZEMPLÍN: T. Jenčo - Perez, L. Hruška, Podhorin, M. Vanák - Garel (51. Immorlano), Gamkrelidze, T. Sedlák, D. Kunca (70. M. Hamuľak) - P. Jurčo, M. Regáli (46. A. Leško)

MFK: I. Trabalík - Kutlík (76. Sirota), Drengubiak, Jurky, T. Gejdoš - J. Podolský (89. Holub), Jadroň, Sivčevič, D. Maliňák - R. Ujčík, Kliment

(pb)



Uverejnené: 24.11.2012 20:57:55
files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.