files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla v slabom zápase podľahla Prešovu

Hokejisti HK Dukla Michalovce zaznamenali v 29. kole I. hokejovej ligy svoju štvrtú domácu prehru v tejto sezóne, keď nestačili na Prešov, ktorému podľahli 1:3 (0:1, 0:0, 1:2). O jediný gól Dukly sa v tretej tretine postaral Jaroslav Kmiť. Zverenci trénera Miroslava Ihnačáka sa najbližšie predstavia na ľade Spišskej Novej Vsi, doma ich opäť uvidíme v utorok 18. 12. 2012, kedy o 17.00 privítajú Detvu.

Hokej z ktorého boleli oči. Aj takýmto výstižným prirovnaním by sa dal opísať dnešný zápas 29. kola. Michalovčania v ňom počas celého stretnutia nenašli recept na golmana hostí Fedora, ktorý bol pre nich najväčšou prekážkou. Hneď v úvode vyšiel prešovský ochranca svätyne víťazne zo súboja s Čavrkom, ktorý sa zaváhal v čistej šanci. Neskôr mal gól na hokejke aj Fajčák, Fedor však opäť ostal pozorný. Prešovský brankár sa vyznamenal aj v 13. minúte, keď zlikvidoval šancu Šimčáka. V závere vystrčili rožky aj hostia. Najskôr Okoličány kryl strelu Wesselényiho, no v 17. minúte počas presilovky Prešova po strele Vargu už kapituloval (0:1). Ani v druhej tretine sa obraz hry nezmenil. Domáci hokejisti sa snažili dobýjať bránu Prešova, no golman Fedor stále ostával pozorný. Skóre sa nemenilo ani v 23. minúte, potom čo sa Fedor opäť vyznamenal pri Cmorejovej šanci. Presne v polovici zápasu mali hostia príležitosť presilovky štyroch proti trom. Najväčšiu šancu v nej si vypracoval Leskovjanský, Okoličány ale tentokrát svojich aj za pomoci obrany podržal. Tlak domácej Dukly neprichádzal ani v úvode poslednej časti. Ba naopak. Hostia opäť výborne zahrali presilovú hru a po strele Náhlika sa Prešovčania dostali do dvojgólového vedenia (0:2). Domácej Dukle sa podarila rýchla odpoveď. Minútu po druhom prešovskom góle vysunul Vorobel Kmiťa a michalovský útočník kontaktným gólom zdramatizoval priebeh zápasu (1:2). Michalovčania následne hostí zatlačili do ich pásma. Najväčšie šance na vyrovnanie si vypracovali Kmiť s Drotárom, no ani ich strely neprešli za pozorného Fedora, ktorý odolal aj za výdatnej pomoci svojej obrany. Domáci vabank bola voda na mlyn pre hostí, ktorí dva a pol minúty pred koncom Leskovsjanského gólom definitívne zlomili odpor Dukly (1:3). 

HK Dukla Michalovce - HC 07 Prešov  1:3 (0:1, 0:0, 1:2)
Góly: 45. Kmiť (Vorobel, Čavrk) - 17. Varga (Caban, P. Segľa) pres/1, 44. Náhlik (Kadlubiak, Hajduk) pres/1, 58. Leskovjanský (Náhlik, Gavač).

Vylúčení: 7:5.
Presilovky: 0:2.
Oslabenia: 0:0.
Strely na bránu: 39:25.
Rozhodovali: Gašparík - Benuška, Blanďa.
Divákov: 1150.

Michalovce: Okoličány - Žemba, Hrubý, Š. Rusnák, Vorobel, Chovan, Šeliga, Gavura, Halapy - Kmiť, Šechný, Drotár - Fajčák, Palovčík, Čavrk - Cmorej, Linet, Zorvan - Gergel, Šimčák, Čížek.
Prešov: Fedor - Varga, Matejíček, Kadlubiak, Hopkovič, Hajduk. V. Sabol, Čuchran - P. Segľa, Tomčák, Náhlik, Kivader, Románek, Leskovjanský, Caban, Renčok, Wesselényi, Gavač.

Program HK Dukla do konca kalendárneho roka:
Piatok 14. december: Spišská Nová Ves - Michalovce (30. kolo)
Utorok 18. december 17.00: Michalovce - Detva (31. kolo)
Piatok 21. december: Trnava - Michalovce (32. kolo)



Uverejnené: 11.12.2012 20:20:05
files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.