files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Iuventa v príprave vyhrala v Nowom Saczi, cez víkend proti Užhorodu

Hádzanárky Iuventy Michalovce zvíťazili v prípravnom zápase na pôde nováčika poľskej Ekstraklasy Olimpie-Beskid Nowy Sącz 35:28, keď už do prestávky viedli rozdielom ôsmich gólov 20:12.

Nowy Sącz - Michalovce 28:35 (12:20)

IUVENTA: Krebsová, Černá, Medveďová - Habánková 1, Piskayová 3, Geričová 3/1, Szollosiová 9, Kovaličková 4, Rebičová 3, Hollá, Horňáková 3, Vinyukova 3/2, Snopová 3, Trehubova 2.

Kluž nepríde, v sobotu a nedeľu proti Užhorodu

Ďalšie prípravné stretnutia mali zverenky trénera Jána Packu odohrať v piatok a sobotu proti rumunskému vicemajstrovi a účastníkovi skupinovej fázy Ligy majstrov Jolidonu Kluž. Ten však ako informovala oficiálna stránka slovenského ženského hádzanarského majstra do Michaloviec nepríde. "V utorok sa nám ozval manažér Jolidonu Cosmin Salajan a oznámil, že aj keď je im to veľmi ľúto, stretnutia v Michalovciach musia odriecť," povedal pre stránku Iuventy Michalovce športový riaditeľ michalovského klubu Jaroslav Čúrny. "Klužský klub má na majstrovstvách Európy v Srbsku tri hráčky, Dincu, Paraschiv a Vadineanu. Ďalšie štyri sa im zranili doma v príprave a preto neboli schopní vyslať k nám konkurencieschopný tím,"  následne dodal športový riaditeľ Iuventy Michalovce. Ako ďalej informovala oficiálna stránka slovenského ženského hádzanárského majstra Iuventa bez súpera cez víkend neostane. V sobotu o 17.00 a nedeľu o 10.30 si totiž Michalovčanky zmerajú sily s ukrajinským majstrom Karpaty Užhorod. 

Zdroj: iuventa michalovce



Uverejnené: 12.12.2012 21:00:02 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.