files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla opäť pustila "perie"

Michalovskí hokejisti zaznamenali druhú prehru v rade, keď tentoraz prehrali na ľade Spišskej Novej Vsi, kde sa nezmohli ani na čestný úspech a prehrali 0:3 (0:0, 0:2, 0:1). Spišiaci tak prvýkrát v sezóne pokorili michalovskú Duklu. Zverenci trénera Miroslava Ihnačáka sa najbližšie predstavia na domácom ľade, keď v utorok 18. decembra o 17.00 privítajú Detvu.

V prvej tretine videli diváci zaujimavý hokej, keď sa obidva tímy o rozruch postarali hlavne pri presilových hrách. Už v 4. minúte mal gól na hokejke domáci Smotrila, ktorý však v čistej šanci mieril iba do Kuraliho betónu. Na druhej strane mohol skórovať Zorvan, brankár Lipovský, pre ktorého to bol posledný zápas v drese Spišskej Novej Vsi, ostal takisto pozorný. V prvej časti hru kúskovali aj vylúčenie na obidvoch stranách, keď až po štyria hráči z obidvoch tímov sedeli na lavici hanby. V presilovke si najväčšiu šancu domácich vypracoval Klinga, golman Dukly Kurali ale ostal neprekonaný. Až druhá tretina priniesla góly v sieti brankárov. Bohužiaľ, iba toho michalovského. Najskôr pohrozili kapitán Spišiakov Vaic a Filip Novák, Kurali však ich strelám odolal. To sa mu nepodarilo až v 29. minúte, keď domáci Prokop rutinérskym zakončením rozjasal domácich divákov po prvýkrát (1:0). Do konca druhej tretiny pridali domáci hokejisti ešte jeden gól. Počas presilovky o dvoch hráčov sa v 40. minúte presadil ich kapitán Ľubomír Vaic (2:0). V úvode tretej tretiny mohol streliť kontaktný gól Kmiť, no v dobrej príležitosti zaváhal a tak prišiel opäť trest. Džerenga sa prehnal obranou Dukly ako víchor a popod Kuraliho betóny dával na 3:0. Od tohto momentu už hrali Spišiaci veľmi takticky a v pohode si ustrážili trojgólové vedenia až do konca. Po prvýkrát v sezóne tak dokázali poraziť michalovskú Duklu. Tá sa zo svojej hernej krízy stále nedostala a jej strata na vedúce duo sa opäť zvýšila.

HK Spišská Nová Ves - HK Dukla Michalovce  3:0  (0:0, 2:0, 1:0)
Góly: 30. Prokop (Findura, Džerenga), 40. Vaic (Prokop) pres/2, 45. Džerenga
Vylúčení: 7:9, navyše F. Novák 10. min NESP_H.
Presilovky: 1:0.
Oslabenia: 0:0.
Rozhodovali: M. Novák - Kuník, Drblík.
Divákov: 676.

SNV: Lipovský - Vantroba, Horváth, Vartovník, Džerenga, Nitriansky - V. Klinga ml., Vaic, Smotrila - F. Novák, Prokop, Findura - Kohutiar, L. Novák, Krempaský - Hamrák, Drozd, Lapšanský.

Michalovce: Kurali - Žemba, Šeliga, Rusnák, Vorobel, Chovan, Gavura - Kmiť, Šechný, Drotár - Fajčák, Palovčík, Čavrk - Cmorej, Linet, Zorvan - Gergeľ, Šimčák, Čížek.

Program HK Dukla do konca kalendárneho roka:
Utorok 18. december 17.00: Michalovce - Detva (31. kolo)
Piatok 21. december: Trnava - Michalovce (32. kolo)



Uverejnené: 14.12.2012 19:15:48 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.