files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

HC winLand sa chce rozlúčiť s rokom výhrou

Hádzanári HC winLand Michalovce absolvujú v tomto roku už iba jediný zápas, v ktorom v piatok 21. decembra o 18.00 privítajú priameho konkurenta o prvú štvorku Považskú Bystricu.

Naposledy sa potrápili v Košiciach

Michalovčania minulý piatok vstúpili do druhej polovice Tipos Extraligy. V jej 19. kole sa predstavili na pôde posledného 1. MHK Košice, kde sa poriadne potrápili a o svojej výhre 31:28 (16:15) rozhodli až v samom závere. „Bol to pre nás veľmi ťažký zápas. Súper totiž nemal čo stratiť a zahral naozaj dobre. Som však veľmi rád, že sme dobrou obranou nakoniec rozhodli v závere o „zlatých“ dvoch bodoch,“ poznamenal hráč HC winLand Juraj Géci, ktorý si nevie vysvetliť, prečo sa winLand v Košiciach tak trápil. „Naozaj neviem v čom to bolo. Možno to bolo aj preto, že sme vedeli v akej situácii sa Košice nachádzajú a mierne sme podcenili situáciu.“

Rozlúčiť sa víťazstvom

Na hráčov HC winLand, ktorí sú v tabuľke Tipos Extraligy na treťom mieste, čaká do konca roka už iba jeden zápas. V ňom privítajú v piatok o 18.00 na svojej pôde Považskú Bystricu. Ide o priameho konkurenta v boji o prvú štvorku a tak sa očakáva ťažký zápas. Navyše, posledný súboj týchto tímov sa skončil tesným víťazstvom Považanov. Tí na domácej pôde zvíťazili tesne 26:25, hoci ešte niekoľko minút pred koncom winLand viedol o tri góly (21:24). „Máme im čo vracať. V tomto súboji sme zahrali veľmi dobre, no vôbec nám nevyšli posledné minúty, čo vtedy Považská dokonale využila. Uvidíme, čo prinesie piatkový zápas. Považania sú navyše v laufe, keďže minulý týždeň vzali jeden bod Prešovu. Ten však pravdepodobne nie je v takej fazóne, ako po minulé roky, a tak by som tento výsledok veľmi nepreceňoval,“ podotkol pivot HC winLand, ktorý však varuje pred silou piatkového súpera. „Je to náš priamy konkurent v boji o prvú štvorku, tak nejaká kvalita tam určite je. Som však presvedčený o tom, že máme nato, aby sme ich doma zdolali a rozlúčili sa s kalendárnym rokom výhrou,“ dodal na záver odchovanec trebišovskej hádzanej, ktorý do Michaloviec prišiel pred minulou sezónou z Prešova. My len dodajme, že HC winLand by sa prípadnou výhrou v piatkovom zápase posunul na druhé miesto v tabuľke, keďže v súčasnosti druhý Hlohovec má v poslednom kole tohto roka voľno. 

Peter Brendza



Uverejnené: 20.12.2012 18:01:17 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.