files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín zvíťazil v Trenčíne!

Futbalisti MFK Zemplín dosiahli v prípravnom zápase veľmi cenný výsledok, keď zvíťazili na pôde corgoňligového Trenčína po góloch Janočka, Hrušku a Hamuľaka 3:1. Zverenci trénera Alberta Rusnáka sa najbližšie predstavia na domácej pôde, keď na svojej umelej tráve privítajú v sobotu 9. februára o 12.00 Lokomotívu Košice.

Michalovce začali aktívne. Do prvej šance sa však dostalo AS. Na ľavej strane sa uvoľnil Brigant, no jeho strelu z hranice pokutového územia zblokovala obrana hostí. Aktivita súpera ale slávila úspech. Zemplín poslal do vedenia po necelej štvrťhodine hry Janočko, keď premenil pokutový kop. V 20. min sa postavil k priamemu kopu zo sedemnástich metrov Mazan, ale napokon z toho bol iba rohový kop. V 34. min zahrávali hostia roh. Po odrazenej lopte sa k strele dostal Hruška a upravil na rozdiel dvoch gólov (0:2). 

Od úvodných minút druhé polčasu sme hrali na polovici súpera. Šance však najskôr neprichádzali. Po hodine hry získal loptu Skovajsa. Poslal center na päťku. Mazan v gólovej pozícii hlavou nemieril presne. Michalovce po ojedinelom útoku zásluhou Hamuľáka zvýšili už na 3:0 (71. min). Na opačnej strane sa do ďalšej šance dostal Mazan. Opäť nemieril presne. Nepríjemne vystrelil aj William, no Jenčo zasiahol. V 85. min našiel Mazan spätnou prihrávkou na jedenástke Urbana a ten už nemal problém skórovať - 1:3.

AS Trenčín - MFK Zemplín Michalovce 1:3 (0:2)

Góly: 85. Urban - 14. Janočko (11 m), 34. Hruška, 71. Hamuľák

Žlté karty: 83. Mazan - 30. Perez Marcos, 83. Korijkov

Domáci: Volešák - Mondek, Bednárik, Tóth, Skovajsa - Báez (60. Jurica) - Frimmel (46. Bariš), Mazan, Urban, Brigant (82. Kochan) - William (86. Čentéš)

Hostia: Jenčo - Pezer Marcos, Hruška, Korijkov, Vanák (52. Morlacchi) - Kunca (70. Gamkrelidze), Janočko (55. Podhorin), Kovaľ (50. T. Sedlák), Mihok, Regáli (65. Jacko) - Jurčo (70. Hamuľák)

Zdroj: fk as trenčín



Uverejnené: 06.02.2013 20:41:33 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.