files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín zvíťazil v Nitre !!!

Futbalisti MFK Zemplín zaznamenali v príprave na jarnú časť ďalší výrazný úspech. Po výhre na trávniku corgoňligového Trenčína (3:1) vyhrali aj na pôde ďalšieho účastníka najvyššej súťaže FC Nitra 3:2, keď už viedli 3:0. O góly MFK Zemplín sa postarali dvakrát Jurčo, jeden presný zásah pridal Miroslav Božok, ktorý pravdepodobne jarnú časť strávi vo svojom rodnom klube. Zverenci trénera Albert Rusnáka sú momentálne na krátkom hernom sústredí v Zlatých Moravciach a v jeho závere odohrajú v sobotu ďalší prípravný zápas proti účastníkovi najvyššej súťaže, keď sa predstavia na ihrisku Senice.

O jeden gól v sieti Nitry sa postaral Miroslav Božok

FC Nitra - MFK Zemplín Michalovce 2:3 (0:1)

Góly: 69. Jackuliak, 76. Čery - 8. a 47. P. Jurčo, 56. Božok.

FC: Chudý - Kaspřák, M. Kolmokov, Cicman, Mičic, Boszorád, Šimončič, Tawamba, Gajdoš, Mikloš, Benčík.

Striedali: Kopecký - Kutra, Struhár, Šmehýl, Čery, Turčák, Jackuliak, Moravčík, Král.

MFK ZEMPLÍN: T. Jenčo - Perez (60. T. Sedlák), L. Hruška, Korijkov, M. Vanák - Podhorin, V. Janočko, Kovaľ - D. Kunca (65. Juanpe), P. Jurčo (75. S. Danko), Božok.

Tréner Albert Rusnák: "Opäť sme odohrali dobrý zápas. Od úvodu sme boli aktívni a súpera sme zatlačili. Trošku som sa obával toho, aký výkon chlapci podajú na prírodnej tráve, na ktorej nastúpili v zimnej príprave prvýkrát. Vyšiel nám vstup do zápasu, z prvej šance sme dali gól, Janočko potiahol loptu, za obranu prihral Jurčovi, ktorý zvládol šprintérsky súboj s domácim stopérom a krížnou strelou trafil presne k žrdi. Druhý gól sme strelili hneď po prestávke, Vanák z ľavej strany krásne odcentroval do šestnástky a Jurčo strelou z prvej trafil do vinkla. Tretí gól sme pridali po osi Jurčo - Janočko - Božok, keď posledne menovaný ľavačkou prekonal domáceho brankára. Teší ma, že sme nadviazali na výkony z predchádzajúcich zápasov a opäť sme pokorili súpera z prvej ligy. Boli tam aj nejaké chyby, na ktorých musíme popracovať. Hlavne na koncentrácii, za jasného stavu 3:0 sme urobili drámu, našťastie sme tlak Nitry v závere ústáli. Napredujeme, ale nelietame v oblakoch, podstatné budú výsledky v majstrovskej súťaži. Prvýkrát za nás nastúpil španielsky útočník Juanpe, ktorý pricestoval iba v noci. Nechcem jeho výkon hodnotiť, pretože hral iba necelú polhodinu, ale môj prvý dojem z neho bol pozitívny."

Zdroj: www.mfkzemplin.sk + www.fcnitra.sk



Uverejnené: 20.02.2013 21:20:43 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.