files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Začal sa turnaj o pohár Multišportu


Dvomi zápasmi sa rozbehol turnaj o pohár Multišportu. Pravidlá nezakazujú ani štart hráčov michalovskej Dukly tak sa na tomto turnaji objavili mnohé známe tváre. V tíme GS 52 sa tak objavili Kozák so Sabolom, za Tigrov nastúpil Segľa s Falisom a Bielych vlkov posilnili Štefan s Petruňom.

Devils – GS 52  2:8 (1:2, 0:4, 1:2)


Celý zápas sa odohrával vo svižnom tempe, no bolo vidno, že víťaz nedávno skončenej mestskej ligy, aj tým, že  má vo svojich radoch predsa len mladších hokejistov, mal na ľade miestami až drvivú prevahu. Posilnený dvoma prvoligistami sa ujal vedenia už v 5. minúte, úspešným strelcom bol Sabol. V 12. minúte Marjov síce zvýšil na 2:0, no o minútu už bolo 1:2, keď sa trafil najlepší strelec domácich Huňady. Aj druhá tretina sa niesla v znamení prevahy hostí, čoho výsledkom boli štyri góly v bránke domácich. Na začiatku tretej tretiny síce Stripai korigoval nepriaznivý stav na 2:6, no to bolo zo strany domácich všetko a Matina so Sabolom upravili výsledok na konečných 2:8.
Góly: Huňady, M. Stripai - Sabol 3, Marjov, Líška, Ševčik, Matina, Bujnovský.

Tigri  - Bieli vlci  0:6 (0:3,0:2, 0:1)


Hostia sa dokonale revanšovali za prehru v poslednej časti MHL a domácim vrátili presne iba koľko im „požičali“. Už v druhej minúte  viedli po góloch Petruňu a Ľocha 2:0. Hoci nastúpili na zápas iba s dvoma útokmi a tromi obráncami, boli to oni, ktorí diktovali tempo zápasu a po celý čas v ňom mali navrch. Koniec prvej aj začiatok druhej tretiny sa odohrával v ich réžii a po pekných kombinačných akciách sa postupne trafili Andrašov, Petruňa a Štefan. Tretia tretina sa v podstate už len dohrávala a hoci sa domáci snažili streliť aspoň čestný úspech, hostia na čele s brankárom Mihalčinom sa im v tom naopak snažili všemožne zabrániť. Jediným strelcom v poslednej tretine sa tak stal Semanco, ktorý upravil na konečných 0:6.


Góly: Petruňa 2, Ľoch, Andrašov, Štefan, Semanco.
Turnaj pokračuje 25.02.2010 zápasmi : Bieli vlci – GS 52, Gasstars  - Devils   (va)

 



Uverejnené: 25.02.2010 23:36:14 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.