files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Vznešené, princeznovské, vyzývavé...

Už túto sobotu sa v  OC Zemplín bude konať prehliadka svadobných šiat. Bude spojená so zaujímavosťami, ktoré so svadbou súvisia, ako líčenie, účesy, šperky a pod.


„Biele šaty s vlečkou, striebrom vyšívané, ale princezná to nie je jasný pane“ – iste si spomínate na slová  jednej z najromantickejších slovenských rozprávok - Tri oriešky pre Popolušku. V krásnych bielych šatách sa objaví Popoluška v závere filmu. Tie si len krátko predtým rozlúskla z čarovného orieška a aké bolo jej nadšenie, keď zistila, že  do tretice, sú  to šaty svadobné.

Každá  žena, ktorá sa ide vydávať za svojho vysnívaného princa, túži byť aspoň na chvíľu ako Popoluška z rozprávky.  Našťastie / alebo nanešťastie/ nemusí hľadať tie správne oriešky, stačí zájsť do niektorého zo svadobných salónov, alebo na módnu prehliadku svadobných šiat a medzi nádhernými róbami si určite vyberie tie pravé pre seba.

Nielen budúce nevesty, ale aj všetky dámy budú mať možnosť vidieť najaktuálnejšie módne trendy v oblasti svadobnej módy už 27. februára 2010, na módnej prehliadke svadobných šiat v obchodnom centre Zemplín. Viac nám prezradila marketingová manažérka OC ZEMPLÍN, Eva Hrehovčíková: „Romantické, vznešené, princeznovské, vyzývavé, jednoduché i bohato zdobené, snehobiele, vo farbe šampanského i krémové, skutočne rôznorodé šaty budú krásne modelky prezentovať počas spomínaného podujatia. Nebude chýbať svadobné líčenie, kreatívne účesy, extravagantné pančuchy, nádherné šperky, voňavé kytice, svadobná výzdoba, svadobný  stôl i pravá svadobná torta“. A nielen dámy si prídu na svoje. Počas podujatia budú modelky sprevádzať aj páni v oblekoch, ktoré sú určené na slávnostné príležitosti, teda aj na svadobný deň. Vyvrcholením dňa bude ukážka jedinečných barokových kostýmov z krajčírskej dielne  Cirkevnej strednej odbornej školy v Michalovciach pod vedením pána Steinera. „Veľmi si vážime, že nám vedenie Zemplínskeho múzea a pán Steiner, vyšli v ústrety a zapožičali nám 13 nádherných barokových rób na spomínané podujatie.  Vieme, že majú nesmiernu hodnotu a verím, že návštevníkom obchodného centra prinesú  krásny umelecký zážitok.“ Počas celého popoludnia budú v OC ZEMPLÍN prebiehať súťaže a v závere sa ako na ozajstnej americkej svadbe bude hádzať svadobná kytica. „ A nie jedna, ale dokonca tri. Slečny, ktoré si kytice chytia sa budú určite tešiť z nádherných a hodnotných cien.“ potvrdila nám na záver marketingová manažérka OC ZEMPLÍN.  (eh)

 



Uverejnené: 26.02.2010 08:50:53 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.