files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Podnikateľa našli mŕtveho!

Požiar spôsobil elektrický skrat

V pondelok ráno si provizórne urobená elektroinštalácia na rodinnom dome v Pavlovciach nad Uhom, vyžiadala svoju daň. Došlo k požiaru, ktorý zachvátil celý dom.

Ani rýchly zásah hasičských jednotiek z Michaloviec a Veľkých Kapušian nezabránil tomu, aby oheň nenapáchal obrovské škody. Oheň sa šíril veľmi rýchlo a už po príchode hasičov bola v plameňoch celá strecha. Hasičom sa podarilo zabrániť tomu, aby sa oheň ďalej šíril po blízkych stromoch a po pár hodinách uhasili celý požiar. Ako uviedol vyšetrovateľ Marián Kováč, príčinou požiaru bola elektroinštalácia, ktorá okrem toho, že bola urobená provizórne, bola ešte aj preťažená, a tak došlo k skratu.
Šťastím v nešťastí bolo to, že pri požiari sa nikto nezranil, no požiar napáchal škody za tisícky eur.


Prepad stávkovej kancelárie. Áno alebo nie?

V nedeľu pred záverečnou malo dôjsť v stávkovej kancelárii na Štefánikovej ulici k prepadu. Páchateľ si odniesol stovky eur, no vraj nebol ozbrojený. Polícia preveruje, či k prepadu vôbec došlo.

V nedeľu večer sa zamaskovaný muž s kapucňou na hlave a šálom údajne dopustil trestného činu lúpeže v stávkovej kancelárii. Muž vošiel do kancelárie tesne pred záverečnou, kedy tam už bola iba sama pracovníčka. Tá zo strachu poslúchla muža a vydala mu všetku hotovosť. Muž vraj následne  z miesta činu odišiel a pracovníčka zavolala políciu.
Na celej veci je zarážajúce to, že páchateľ vraj vôbec nebol ozbrojený a nechoval sa ani násilnícky. Polícia teda preveruje, či vôbec došlo k trestnému činu lúpeže, nakoľko sa polícii nepodarilo ani po prehľadaní okolia muža nájsť, uviedla zástupkyňa košickej krajskej policajnej hovorkyne Jana Mésarová.   

Podnikateľa našiel obeseného jeho otec.
                                                                
Minulý týždeň v piatok našiel známeho podnikateľa  zo Sobraniec obeseného jeho vlastný otec v hangári firmy na Priemyselnej ulici v Michalovciach. Hoci sa zatiaľ nepotvrdilo zavinenie cudzou osobou, polícia v dôsledku toho, že v nedávnej minulosti podnikateľovi niekto úmyselne podpálil autá, prípad ešte neuzavrela.

Podnikateľovo telo našiel jeho otec v starej budove, ktorú podnikateľ aj s pozemkom údajne kúpil minulý rok. Zamestnanci firiem v okolí vypovedali, že jeho auto luxusné BMW X6, tam stálo pred plotom ešte vo štvrtok v noci. Vyšetrovatelia prehľadali jeho auto aj celé miesto činu. Zatiaľ nie je jasné, či naozaj išlo o samovraždu, nakoľko si nikto z rodiny nevie vysvetliť, aký dôvod by nato mal a navyše nenechal nijaký list na rozlúčku. Polícia prípad neuzavrela aj z dôvodu, že minulý rok tomuto podnikateľovi a jeho priateľke, podpálil neznámy páchateľ dve osobné autá, ktoré stáli pred jeho obytným domom. Páchateľa sa doposiaľ nepodarilo nájsť a nebohý podnikateľ vtedy odmietal to, že sa mu niekto vyhrážal.
Viac svetla do tohto prípadu prinesie až súdna pitva, ktorá môže samovraždu buď potvrdiť, alebo
vyvrátiť.  (vk)

 



Uverejnené: 26.02.2010 09:02:28 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.