files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín pokoril Bardejov rozdielom triedy

Futbalisti MFK Zemplín zdolali v súboji 27. kola na domácom trávniku celok Bardejova rozdielom triedy 3:0. O góly MFK sa postarali najskôr v 9. minúte gruzínsky legionár Gamkrelidze a v druhom polčase sa do streleckej listiny zapísali aj Jurčo s Kuncom. To už nebol na ihrisku hosťujúci kapitán Marek Seman, ktorý videl v 30. minúte červenú kartu. Zverenci trénera Alberta Rusnáka si tak po dvoch posledných prehrách napravili pošramotenú povesť. Aj budúci týždeň absolvujú až dva zápasy. Najskôr sa v utorok predstavia na pôde lídra súťaže Dunajskej Stredy a potom v sobotu 4. mája o 16.30 prvítajú na svojom trávniku družstvo Podbrezovej.

Michalovskí futbalisti chceli odčiniť utorkové domáce zaváhanie s Rimavskou Sobotou a na začiatku duelu to bolo aj vidno. Domáci totiž začali aktívne. V 5. minúte centroval do pokutového územia Vanák a Gamkrelidze nedorazil jeho prihrávku do siete. Následne vytlačil golman hostí Čikoš – Pavličko hlavičku Hrušku a Korijkov zblízka prestrelil opustenú bránu Bardejova. V 7. minúte však už domáci gólovo udreli. Na začiatku gólovej akcie bol únik Kuncu, ten prihral Jurčovi, ktorému sa strela nevydarila ale lopta sa dostala ku Gamkrelidzemu a otvoril skóre (1:0). Gruzínsky legionár tak pretrhol 190 minútovú šnúru MFK bez gólu. Domácim hráčom však tento moment viac uškodil, ako pomohol a nebyť ich golmana Jenča, mohol súper vyrovnať.  V 10. minúte sa michalovský brankár vyznamenal po strele Lukáča a v 28. minúte zase vyškriabal Azevedov priamy kop na roh. V 30. minúte sa zrodil ďalší dôležitý okamih. Hosťujúci kapitán Seman kopol v neprerušenej hre Božoka a za to videl od hlavného rozhodcu Hracha červenú kartu. Aj v presilovke však mohli domáci inkasovať, potom čo sa Jenčo vyznamenal aj do tretice pri šanci Kuhajdíka. Záver prvého dejstva patril Zemplínčanom. Najskôr tesne minul bránu hostí Božok a v závere vykopol Jurčovu strelu z bránkovej čiary obranca hostí.

 

Druhý polčas už toľko vzrušujúcich momentov, ako ten prvý nepriniesol. Domácich definitívne ukľudnil v 48. minúte Jurčo, ktorý zužitkoval aktivitu Kovaľa a jeho prihrávku šmýkačkou usmernil do brány (2:0). Potom sa dosť dlho nič nedialo. Až v 80. minúte udreli domáci po tretíkrát, keď sa presadil Kunca (3:0). Záver zápasu sa už len dohrával. V nadstavenom čase mohol štvrtý klinec do bardejovskej rakvy pridať Danko, no v stopercentnej šanci vysoko prestrelil.

MFK Zemplín Michalovce - Partizán Bardejov 3:0 (1:0)

Góly: 7. Gamkrelidze, 48. P. Jurčo, 80. D. Kunca

ŽK: 21. Vernon, 77. Božok, 85. V. Janočko - 5. Hanuščák

ČK: 30. Marek Seman (Bardejov)

Rozhodoval: Hracho - 1 135 divákov

MFK ZEMPLÍN: T. Jenčo - Korijkov, L. Hruška, Vernon, M. Vanák - Gamkrelidze (62. S. Danko), Kovaľ, V. Janočko - D. Kunca (81. Juanpe), P. Jurčo (79. A. Leško), Božok

PARTIZÁN: Čikoš-Pavličko - Hanuščák, J. Dzurík, Marek Seman, V. Andraščík - Berecký, Kuhajdík, M. Paukner (60. Cuprišin), Dyjan De Azevedo - Marko Lukáč (71. J. Pavúk), Nworah (61. F. Kundra)

 fotogalériu pripravujeme



Uverejnené: 27.04.2013 20:39:15
files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.