files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Michalovčanka Drotárová opúšťa Veselí

Slovenská hádzanárska reprezentantka Zuzana Drotárová (nar. 29. 7. 1987) opúšťa HK Britterm Veselí nad Moravou. Odchovankyňa michalovskej hádzanej po troch rokoch strávených v tíme účastníka spoločnej slovensko - českej súťaže (WHIL) odchádza po sezóne 2012/2013 do Francúzska.

"Už tam mám dohodnutý angažmán v klube neďaleko Paríža. Budem hrať druhú ligu za SCA 2000 Evry," prezradila v rozhovore pre Hodonínsky denník Drotárová, ktorá prišla do moravského mestečka v roku 2010 z HK Štart Trenčín. "Na Veselí budem spomínať len v dobrom a obdobie strávené v klube hodnotím pozitívne. Za dva roky sme vyhrali všetko, čo sa dalo. Získali sme majstrovský titul, zvíťazili v Českom pohári, ovládli spoločnú súťaž WHIL a zahrali si v Lige majstrov. Na Veselí nezabudnem, ale na nový angažmán sa teším," zrekapitulovala svoje úspešné pôsobenie 25-ročná michalovská rodáčka, ktorá by mala so svojím francúzskym klubom bojovať o postup do najvyššej súťaže.

Drotárovú v aktuálnom súťažnom ročníku trápili zdravotné problémy a s Veselí sa rozlúči bez cenného kovu, keďže dve kolá pred koncom nadstavbovej časti už nemajú hráčky HK Britterm šancu na medailové umiestnenie a v rámci ČR skončia štvrté. "Táto sezóna bola najhoršia v mojej kariére. Pol roka som nehrala, ťažko sa mi dostávalo do formy, navyše v klube sa menili tréneri," skonštatovala pre Hodonínsky denník sympatická slovenská ľavá spojka, ktorá v nedeľu 5. mája zažije v stretnutí so Slaviou Praha domácu rozlúčku s fanúšikmi.

Zdroj: iuventa michalovce



Uverejnené: 03.05.2013 12:53:58 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.