files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Nové jarmočné miesto schvaľujem

Po prvýkrát boli stánky v rámci michalovského jarného jarmoku rozmiestnené aj na Ulici Andreja Sládkoviča. Zo strany mesta išlo o veľmi rozumné rozhodnutie.

Stánky už neboli na Ulici Andreja Markuša. No a hoci sa to možno vôbec nezdá, mnohé veci sa vďaka tomu pohli dopredu. V prvom rade sa táto ulica spriechodnila. To znamená, že vodiči motorových vozidiel už mohli bez akýchkoľvek problémov odstaviť svoje autá na parkoviskách za bývalým Obchodným domom Slovakotex a pri Obvodnom úrade. Keďže „šatriky“ začínali až za niekdajším Obchodným domom Elán, tak sa spriechodnila aj Duklianska ulica. Tým pádom cestná premávka plynule pokračovala až ku Gymnáziu Pavla Horova. Čo je dosť dôležité, vozidlá mali absolútne bezproblémový prejazd na parkovisko pri Mestskom kultúrnom stredisku, ktoré je najväčším v Michalovciach. Spočiatku sa mohlo zdať, že zmena miesta jarmočniska môže skomplikovať autobusovú dopravu. Omyl! Autobusy v pohode prešli po stráňanskom moste, odkiaľ sa napojili na cestu vedúcu popri OC Zemplín a odtiaľ už bez ťažkosti pokračovali v určenej trase.

Vlastne odteraz už všetky michalovské jarmoky budú prebiehať aj na Ul.A.Sládkoviča. Mesto si chcelo po prvýkrát odskúšať, ako táto novinka obstojí v praxi. Totiž už v dohľadnom čase by na parkovisku pri MsKS mala začať výstavba nového obchodného centra. V každom prípade, išlo o rozumné riešenie, ktoré sa zaiste osvedčí aj v budúcnosti.

(jan)



Uverejnené: 08.05.2013 15:47:55 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.